ΑρχικήΑθλητισμόςΠοδόσφαιροΝα διευρύνει τις επιτυχίες του θέλει ο ΟΦΙ κόντρα στον Παναθηναϊκό...

Να διευρύνει τις επιτυχίες του θέλει ο ΟΦΙ κόντρα στον Παναθηναϊκό Β΄

Από

Ημερομηνία

Από τις… πύλες του «Πέτρος Βουζουνεράκης» και την επιτυχία με τον Αστέρα Βλαχιώτη, στο καράβι και για τον Πειραιά βρέθηκε ο ΟΦΙ για να αντιμετωπίσει σήμερα στις 15:00 τον Παναθηναϊκό Β΄ σε μια απαιτητική περίοδο με συνεχόμενους αγώνες ανά 3-4 μέρες. Το βαρύ πρόγραμμα συνεχίζεται όλο τον Ιανουάριο και οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να συνηθίσουν και να προσαρμοστούν σε αυτή τη διαδικασία με ματς Τετάρτη-Κυριακή, έχοντας δύο σερί εκτός έδρας μέσα σε μικρό διάστημα.

Η αρχή γίνεται σήμερα στην Καλλιθέα και το «Γρηγόρης Λαμπράκης», όπου ο ΟΦΙ τίθεται αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό Β΄, μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, η οποία μπορεί να μην παίρνει τα αποτελέσματα που αξίζει αλλά από πλευράς εμφανίσεων άφηνε καλές εντυπώσεις.

Ο ΟΦΙ καλείται λοιπόν να σταθεί όρθιος σε άλλη μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, να αποδείξει ότι η βελτίωση και η αγωνιστική άνοδος του έχει συνέχεια και μπορεί να κρατηθεί ζωντανός μέσα από μια σειρά παιχνιδιών ψηλών απαιτήσεων.

Στην αποστολή ο κ. Βεργέτης συμπεριέλαβε τους, τερματοφύλακες: Αναστάσιο Καραγκιόζη, Ιωάννη Μανουσάκη, Δημήτριο Κασωτάκη, αμυντικούς: Παναγιώτη Κοντοέ, Νοε Λούκε Τορίμπιο, Χουάν Ντι Λορέντζο, Γεώργιο Ζήση, Αλέξανδρο Κάρδαρη, Δημήτριο Ψάνη, τους μέσους Καλούδη Λεμονή, Αλφρέδο Μπλάνκ Καζάου, Μπρίαν Μπενίτεζ, Άλεξ Μεσσιδόρο, Λούκας Νεκούλ και τους επιθετικούς Νίκολας Αντερέγκεν, Πάτρικ Βουό. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Μάρτιν Χιμένεθ, Σέρτζιο Γκεγκόλι, Τόμας Κολλν, Στράτος Χιντζίδης, Φίλιππος Παπαδάκης, Χουάν Κατάλντι.

 

Πρόσφατα άρθρα