Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΚ. Ζαχαριάς: «Ο Δήμος να βοηθήσει να κάνουμε τον Άγιο Νικόλαο brandname...

Κ. Ζαχαριάς: «Ο Δήμος να βοηθήσει να κάνουμε τον Άγιο Νικόλαο brandname για το Πάσχα»

Από

Ημερομηνία

Όπως ανέφερε στην ΑΝΑΤΟΛΗ και το δημοσιογράφο Νίκο Σγουρό ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Αγίου Νικολάου Κωστής Ζαχαριάς «εκφράσαμε προς τους αρμοδίους την ανάγκη να υπάρχει ανταποδοτικότητα στα χρήματα που δίνουμε. Σε κάθε περίπτωση η ανταποδοτικότητα αυτή θα εκφραστεί, σύμφωνα με τον ίδιο, και μέσα από έναν γενικότερο καλλωπισμό της πόλης, με βαψίματα στους κοινόχρηστους χώρους (σε σκουριασμένα κάγκελα, χαλασμένες και σπασμένες κολώνες ηλεκτροδότησης) και ιδίως στην περιοχή της λίμνης, όπου, παρότι αποτελεί το σήμα-κατατεθέν της περιοχής, παρατηρούνται σπασμένα ξύλινα κάγκελα, ελλιπής φωτισμός, ζημιές στις πλάκες, κλπ.

«Κάτι που θα πρέπει να γίνει σύντομα και όχι όταν ανοίξει η τουριστική σαιζόν, μέχρι αρχές Απριλίου ο Άγιος Νικόλαος πρέπει να είναι έτοιμος, να λάμπει».

Το φετινό Πάσχα, άλλωστε θα αποτελέσει ένα επιπλέον κίνητρο για τους επαγγελματίες προκειμένου να έλθει κόσμος στην περιοχή, αρκεί βεβαίως να επαληθευτούν οι προβλέψεις βάσει των οποίων από τον Μάρτιο και μετά τα «σύννεφα» της πανδημίας θα αρχίζουν να υποχωρούν οριστικά.

Όπως ανάφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Αγίου Νικολάου ο Δήμος μπορεί να βοηθήσει από την πλευρά του προς αυτή τη κατεύθυνση της προβολής και της διαφήμισης-προώθησης του τόπου, με νέα π.χ. θεματικά βίντεο για την ξεχωριστή στα μέρη μας περίοδο του Πάσχα (με τα έθιμα, τις παραδόσεις, κλπ) με την προσπάθεια να πρέπει να επικεντρωθεί, όπως λέει, στην ελληνική αγορά αφού ο Δήμος δεν μπορεί θεσμικά να συμμετάσχει σε διεθνείς εκθέσεις προσέλκυσης ξένων επισκεπτών.

«Έτσι και θα γεμίσουν τα καταστήματα αλλά και θα προβληθεί η πόλη προς τα έξω» τονίζει. «Να μας έχουν σιγά-σιγά οι Έλληνες τουρίστες στο μυαλό τους ως ένα brandname για την περίοδο του Πάσχα αλλά και όχι μόνο. Να έρχονται στον Άγιο Νικόλαο όταν θα έρχονται για διακοπές στην Κρήτη. Αυτό είναι μεγάλο ζητούμενο για εμάς και θα το επιδιώξουμε και από τη δική μας πλευρά, βοηθώντας και εμείς όπως μπορούμε».

Πρόσφατα άρθρα