Έτσι έγινε η αντισεισμική άσκηση «Μίνωας 2024» στον Δήμο Αγ. Νικολάου (βίντεο, φώτο)
Εφαρμογή Σχεδίου εκκένωσης του κτιρίου Περιφερειακής ενότητας Λασιθίου
Διακοπή ρεύματος στο Επάνω Μεραμπέλλο
Το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου συμμετέχει στην άσκηση αντισεισμικής προστασίας «ΜΙΝΩΑΣ»
Κ. Σπυριδάκη: Ερώτηση στη Βουλή για την Αναγκαιότητα Αναβάθμισης της Τουριστικής Εκπαίδευσης και για τα Προβλήματα των ΑΣΤΕ
Ομιλίας Κ. Σπυριδάκη για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για τους Αιγιαλούς
Μηνύματα από το 112 στους κατοίκους του ν. Λασιθίου
Ηράκλειο: Καθολική αποχή από τα καθήκοντα για τους δικηγόρους
Καθυστέρηση της έναρξης της άσκησης Μίνωας

ΗΠΑ: «Ισχυρή σύσταση» στους πολίτες τους να μην ταξιδεύουν στη Ρωσία – Αποχωρούν οι οικογένειες των διπλωματών τους από το Κίεβο

Η αμερικανική κυβέρνηση διέταξε οι οικογένειες των διπλωματών των ΗΠΑ που είναι τοποθετημένοι στο Κίεβο να εγκαταλείψουν την Ουκρανία, «εξαιτίας της μόνιμης απειλής ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης», ανέφερε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε ανακοίνωσή του.

Το τοπικό προσωπικό μπορεί να εγκαταλείψει την πρεσβεία εάν το επιθυμεί· ευρύτερα, οι Αμερικανοί στην ουκρανική επικράτεια «πρέπει να εξετάσουν τώρα» την αναχώρησή τους με εμπορικές πτήσεις ή άλλα μεταφορικά μέσα, προστίθεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Η αμερικανική κυβέρνηση καλεί τους πολίτες των ΗΠΑ να αποφεύγουν να ταξιδέψουν στη Ρωσία «εξαιτίας της έντασης στα σύνορα με την Ουκρανία», ανακοίνωσε χθες το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Απευθύνεται «ισχυρή σύσταση» στους αμερικανούς πολίτες να αποφεύγουν να μεταβούν στη Ρωσία, ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε, επικαλούμενο για να δικαιολογήσει την οδηγία αυτή «την πιθανότητα παρενόχλησής τους», ειδικά από τη ρωσική αστυνομία, και«αυθαίρετης εφαρμογής της τοπικής νομοθεσίας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP-Reuters

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist