ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζΣε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των πέντε αλλοδαπών που απέδρασαν...

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των πέντε αλλοδαπών που απέδρασαν από τα κρατητήρια της αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων

Από

Ημερομηνία

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών σε όλη την Κρήτη, για τον εντοπισμό των πέντε αλλοδαπών που απέδρασαν τα ξημερώματα από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων όπου είχαν μεταφερθεί, προκειμένου σήμερα να οδηγηθούν στο κατάστημα κράτησης Χανίων.

Πρόκειται για έναν Πακιστανό 35 ετών καταδικασμένο για ανθρωποκτονίες κατά συρροή, έναν Αλβανό 43 ετών ο οποίος έχει καταδικαστεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστεία, θανατηφόρα ληστεία, κλοπές, οπλοκατοχή και οπλοχρησία, έναν 32χρονο επίσης Αλβανό καταδικασμένο για ληστεία, έναν 34χρονο και έναν 29χρονο υπηκόους Αλβανίας, καταδικασμένους για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η Αστυνομία πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους σε όλο το οδικό δίκτυο της Κρήτης και σε άλλα σημεία, ενώ παράλληλα έχουν σταλεί τα στοιχεία των πέντε αλλοδαπών σε λιμάνια και αεροδρόμια του νησιού. Από το πρωί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων πραγματοποιούνται συνεχείς συσκέψεις ενώ παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διέφυγαν οι πέντε αλλοδαποί.

Πρόσφατα άρθρα