ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζΠεριοδεία του Αλέξη Τσίπρα στο εμπορικό κέντρο της πόλης των Χανίων

Περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στο εμπορικό κέντρο της πόλης των Χανίων

Από

Ημερομηνία

Με πολίτες και επιχειρηματίες των Χανίων συναντήθηκε το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των περιοδειών του σε όλη τη χώρα, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 15ης Μαΐου.

Η περιοδεία του κ. Τσίπρα, ο οποίος συνοδευόταν απο τον βουλευτή Παύλο Πολάκη και τοπικά κομματικά στελέχη, ξεκίνησε απο την αρχή του πεζόδρομου της οδού Μουσούρων, οπου δραστηριοποιούνται πολλές εμπορικές επιχειρήσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ειχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και πολίτες, οι οποίοι του εθεσαν το θέμα των υψηλών τιμών στην ενέργεια αλλά και αυτό της ακρίβειας.

Ο κ. Τσίπρας εδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κίνηση στην αγορά, ενώ είχε και σύντομη συνάντηση με τον πρόεδρο των πολυτέκνων του νομού που ζήτησε απο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τη συμβολή του ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε κεράσματα από τσικουδιά, φωτογραφήθηκε με πολίτες και συνομίλησε με νέους σε καφέ της πόλης.

To μεσημέρι θα βρεθεί στίς Καλύβες του δήμου Αποκορώνου, όπου και θα γευματίσει με εθελοντές μέλη των εφορευτικών επιτροπών, ενω το απόγευμα θα ολοκληρώσει την περιοδεία του στη Δυτική Κρήτη με επίσκεψη στο Ρέθυμνο.

Πρόσφατα άρθρα