Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΜήνυση του δημάρχου Ιεράπετρας σε βάρος του Συντονιστή της Επιτροπής για...

Μήνυση του δημάρχου Ιεράπετρας σε βάρος του Συντονιστή της Επιτροπής για τη Χρυσή

Από

Ημερομηνία

Μήνυση κατέθεσε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στο Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας σε βάρος του Συντονιστή της Επιτροπής που έχει αναλάβει το σχέδιο δράσης για τη νήσο Χρυσή, κ. Καλούστ Παραγκαμιάν για συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδείς δημόσιες κατηγορίες και προσωπικές ύβρεις.

«Μου είναι μία άκρως δυσάρεστη διαδικασία και πρωτόγνωρη για μένα καθώς σε όλη την πολύχρονη διαδρομή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχω φτάσει ποτέ ξανά στο σημείο να αναγκαστώ να προβώ σε τόσο ακραία μέτρα.» αναφέρει ο κ. Καλαντζάκης

«Ο κ. Παραγκαμιάν χωρίς στοιχεία, χωρίς να βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα και δίχως καν να γνωρίζει τον τρόπο που εργάζομαι και τις αρχές μου ως άνθρωπο εξαπολύει ύβρεις και συκοφαντίες που με προσβάλλουν ασύστολα και θίγουν την υπόληψη μου, την ηθική μου υπόσταση και την ακεραιότητα του χαρακτήρα μου.

Παρότι δε μου αρέσει να φτάνω σε δικαστική αντιπαράθεση δεν μπορώ να επιτρέψω να συνεχιστεί αυτή η επίθεση και η απαράδεκτη φρασεολογία κατά εμού και των συνεργατών μου και το μόνο που επιθυμώ είναι να συνεχίσω να υπηρετώ τους δημότες της Ιεράπετρας από το αξίωμα του Δημάρχου ανεπηρέαστος και απερίσπαστος.

Θα ακολουθήσει και αγωγή κατά του κ. Παραγκαμιάν προκειμένου να αποφανθεί η δικαιοσύνη για το λόγο της συμπεριφοράς του και να αποκαλυφθούν οι αληθινές προθέσεις του.»

Πρόσφατα άρθρα