ΑρχικήΑθλητισμόςΠοδόσφαιροΓια το γόητρο αγωνίζεται την Κυριακή η Νίκη Σητείας

Για το γόητρο αγωνίζεται την Κυριακή η Νίκη Σητείας

Από

Ημερομηνία

Για το γόητρο, την  αξιοπρέπεια, και να εξαντλήσει τις λιγοστές ελπίδες της, θα «παλέψει» τη Κυριακή η Νίκη Σητείας στις 15:00 με την Αγία Παρασκευή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πρωταθλητών ΕΠΣ. Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της μπροστά στον κόσμο της η πρωταθλήτρια Λασιθίου θα αναζητήσει το θετικό αποτέλεσμα, αν και ακόμη και με έξι βαθμούς στο ενεργητικό της (αν κάνει το 2Χ2 στα παιχνίδια που της απομένουν) θεωρείται απίθανο να προκριθεί. Μαθηματικά μπορεί να έχει πιθανότητες αλλά μόνο με ένα θαύμα μπορούν να συμβούν όλοι οι συνδυασμοί που την ευνοούν. Εκεί λοιπόν που εστιάζουν πλέον οι Σητειακοί είναι στο πως θα κερδίσουν πράγματα μέσα από τα δυο αυτά παιχνίδια που είναι ιδιαίτερα δύσκολα με ψηλά εμπόδια και αποτελούν πρόκληση ώστε να μην κλείσει τη διαδικασία χωρίς βαθμό και γκολ. Επί της ουσίας ο ρεαλιστικός σκοπός είναι να έρθει επιτέλους το πρώτο γκολ και παράλληλα εάν συνεχιστεί η καλή εικόνα στην αμυντική λειτουργία να κατακτήσει βαθμό ή βαθμούς.

Η Αγία Παρασκευή είναι εξαιρετικά ποιοτική ομάδα, με παίκτες που έχουν τεράστια εμπειρία, το οικονομικό υπόβαθρο είναι χαώδες σε σχέση με αυτό της Νίκης αλλά πάνω από όλα κυνηγάει με αποφασιστικότητα την άνοδο, οπότε θα έρθει στη Σητεία για να κερδίσει όπως έκαναν Τυμπάκι και Ελλάς Ποντίων.

Αναλυτικά πρόγραμμα και ορισμοί 4ης αγωνιστικής Κυριακή 22 Μαΐου:

Γήπεδο Μεγάρων Δυττικής Αττικής, 16:30 Βύζας Μεγάρων-Αστέρας Περάματος, Αθανάσιος Νικόπουλος (Σάμου), Χαράλαμπος Χλεμπογιάννης (Φωκίδας), Νικογιάννης Τσιπούρας(Φωκίδας), παρατηρητής: Δημήτριος Τζιάρης(Πειραιά)

Γήπεδο Τυμπακίου 17:00 ΑΟ Τυμπακίου-Απόλλων Αγίου Ιωάννου, Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος(Αν. Αττικής), Βάϊος Σπυρίδων Πυκνης (Αν. Αττική), Νικόλαος Τσέλιος(Αν. Αττικής), παρατηρητής: Εμμανουήλ Πνευματικάκης(Λασιθίου).

Στάδιο Σητείας 15:00 Νίκη Σητείας-Αγ. Παρασκευή, Λάζαρος Ρεντίφης(Αν. Αττική), Κωνσταντίνος Σούζας(Αν. Αττικής), Αριστείδης-Δαμιανός Καστρινάκης(Αν. Αττική), παρατηρητής: Γεώργιος Φουκάκης(Ηράκλειο)

– Η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  1. Ελλάς Ποντίων 7 (5-1)
  2. Αγία Παρασκευή 4 (8-1)
  3. Απόλλων Αγ. Ιωάννη 4 (3-1)
  4. Τυμπάκι 4 (1-0)
  5. Αστέρας Περάματος 3 (2-9)
  6. Βύζας Μεγάρων 2 (1-3)
  7. Νίκη Σητείας 0 (0-5)

Πρόσφατα άρθρα