Συλλυπητήριο μήνυμα για τον άδικο χαμό του Μανόλη Κριτσωτάκη
Πτώση 8,9% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον Ιανουάριο
Στο Ευρωκοινοβούλιο το χαρούπι, ο διατροφικός θησαυρός της Κρήτης
Δ. Βλασσάκης: Κανένα Νοσοκομείο δεν περισσεύει, οι σημερινοί “ήρωες” του ΕΣΥ γίνονται εύκολα αυριανοί επαίτες (βίντεο)
Η εταιρεία Γ. Πρατσινάκης α.ε. ζητά προσωπικό
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Ξενοδόχων Λασιθίου – “Όραμά μας η ανάδειξη και ο εκσυγχρονισμός του τουριστικού προϊόντος” (βίντεο)
Αυξημένες τιμές στη Κρήτη των συγκεντρώσεων ΑΣ10 ως αποτέλεσμα μεταφερόμενης σκόνης προς την περιοχή της Αν. Μεσογείου
Κρήτη: Πήγαν στο μίνι μάρκετ για να … κλέψουν
Αλλάζει ώρα την Κυριακή

Δεκάδες νεκροί και τραυματίες από το ρωσικό χτύπημα στο εμπορικό κέντρο του Κρεμεντσούκ – Μακρόν: Απόλυτη φρίκη – Μπλίνκεν: Ο κόσμος νιώθει αποτροπιασμό

Ο απολογισμός του πυραυλικού πλήγματος εναντίον εμπορικού κέντρου στην Κρεμεντσούκ στην Ουκρανία χθες Δευτέρα αυξήθηκε στους δεκαέξι νεκρούς και τους 59 τραυματίες, δήλωσε ο επικεφαλής της ουκρανικής υπηρεσίας πρώτων βοηθειών.

«Ως τώρα έχουμε ενημερωθεί για 16 νεκρούς και 59 τραυματίες, εκ των οποίων 25 εισήχθησαν σε νοσοκομεία», είπε ο Σερχίι Κρουκ μέσω Telegram, σημειώνοντας ωστόσο πως ο απολογισμός θυμάτων αυτός δεν είναι ο τελικός.

Στις βαυαρικές Άλπεις, οι ηγέτες της Ομάδας των Επτά πιο βιομηχανικά ανεπτυγμένων κρατών του κόσμου καταδίκασαν με κοινή ανακοίνωσή τους το πλήγμα στο εμπορικό κέντρο, που χαρακτήρισαν «έγκλημα πολέμου».

«Οι επιθέσεις που γίνονται αδιακρίτως εναντίον αθώων αμάχων αποτελούν εγκλήματα πολέμου. Ο ρώσος πρόεδρος (Βλαντίμιρ) Πούτιν και οι άλλοι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν», ανέφερε η ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της G7.

Ο Μακρόν καταγγέλλει την «απόλυτη φρίκη» στην Κρεμεντσούκ

Ο Εμανουέλ Μακρόν κατήγγειλε χθες Δευτέρα την «απόλυτη φρίκη» του πυραυλικού πλήγματος εναντίον εμπορικού κέντρου στην Κρεμεντσούκ της Ουκρανίας και κάλεσε τον λαό της Ρωσίας να «δει την αλήθεια» καταπρόσωπο με ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, που συνόδευσε με βίντεο του κτιρίου στις φλόγες.

«Μοιραζόμαστε την οδύνη των οικογενειών των θυμάτων. Και την οργή μπροστά σε αυτό το αίσχος», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Γαλλίας, ο οποίος συμμετέχει στη σύνοδο της G7 στη Βαυαρία, στη Γερμανία, αναρτώντας το ίδιο μήνυμα στα αγγλικά, στα γαλλικά, στα ρωσικά και στα ουκρανικά.

Μπλίνκεν: Ο κόσμος «νιώθει αποτροπιασμό» για τη ρωσική επίθεση σε εμπορικό κέντρο στην Ουκρανία

O υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ ‘Αντονι Μπλίνκεν δήλωσε ότι ο κόσμος “νιώθει αποτροπιασμό” για το χτύπημα ρωσικού πυραύλου τη Δευτέρα σε εμπορικό κέντρο στην κεντρική Ουκρανία, που άφησε πίσω του τουλάχιστον νεκρούς και  τραυματίες.

Περιγράφοντας την πυραυλική επίθεση ως “την τελευταία χρονικά μιας σειράς ωμοτήτων”, ο υπουργός Εξωτερικών έγραψε στο Twitter ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τους Ουκρανούς εταίρους τους και θα ζητήσουν η Ρωσία να λογοδοτήσει, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ευθύνονται για τις θηριωδίες”.
www.real.gr

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist