ΑρχικήΑθλητισμόςΠοδόσφαιροΓ.Σ. και εκλογές στον ΑΟ Κόρφο Ελούντας

Γ.Σ. και εκλογές στον ΑΟ Κόρφο Ελούντας

Από

Ημερομηνία

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ερχόμενη Κυριακή για τον ΑΟ Κόρφος Ελούντας, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2022-2023. Η επιστροφή της ομάδας στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Λασιθίου, θα την βρει με νέο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς προαναγγέλθηκε Γενική Συνέλευση, με οικονομικό απολογισμό, απαλλαγή του Δ.Σ. και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., στις 10.00 το πρωί στο κοινοτικό κατάστημα της Ελούντας.

Οι φίλοι της ομάδας και του ποδοσφαίρου γενικότερα από την Ελούντα, οφείλουν να δώσουν το παρών προκειμένου να προκύψει ένα αξιόλογο διοικητικό σχήμα, το οποίο μέσα από τη συνεργασία θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του σωματείου, ώστε να είναι και πάλι δυνατό στο χώρο του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου.

Το ιδανικό θα είναι ήδη από την Κυριακή να προκύψει Δ.Σ., καθώς μπαίνοντας στον Ιούλιο, να μην χαθεί χρόνος για τις επόμενες κινήσεις που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό και τη συμμετοχή της ομάδας στην Α’ κατηγορία.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση «Αγαπητοί φίλαθλοι θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι την Κυριακή 3 Ιουλίου και ώρα 10:00 πμ θα γίνει η γενική συνέλευση της ομάδας στο κοινοτικό κατάστημα Ελούντας με θέμα τα παρακάτω:

1) Οικονομικός απολογισμός.

2) Απαλλαγή Δ.Σ.

3) Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Παρακαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να παραβρεθούν! Πάμε γερά!».

Πρόσφατα άρθρα