ΑρχικήΑθλητισμόςΠοδόσφαιροΚανονικά για τρίτη συνεχή σεζόν στο κύπελλο Ελλάδας ο ΑΟΑΝ

Κανονικά για τρίτη συνεχή σεζόν στο κύπελλο Ελλάδας ο ΑΟΑΝ

Από

Ημερομηνία

Οριστικοποιήθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η συμμετοχή των κυπελλούχων περιόδου 2021/2022 των Ενώσεων της στη διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας για τη νέα σεζόν 2022-2023. Έτσι ο ΑΟΑΝ για τρίτη συνεχόμενη φορά θα δώσει κανονικά το παρών, για δεύτερη ως κυπελλούχος Λασιθίου και η άλλη (πέρυσι) ως ομάδα της Γ’ εθνικής.

Πρόκειται για τη διοργάνωση στην οποία ξεχώρισαν την περασμένη χρονιά οι «κυανόλευκοι», εκεί όπου ήταν η μοναδική ομάδα της κατηγορίας τους που έφτασαν μέχρι τη φάση των «16» και ασφαλώς, η πορεία αυτή, θέλουν να είναι οδηγός και για την ερχόμενη περίοδο, προκειμένου να φτάσουν και πάλι όσο πιο μακριά γίνεται.

Ο ΑΟΑΝ, μαζί με τον κυπελλούχο Ηρακλείου Αλμυρό, τον κυπελλούχο Ρεθύμνου Ερμή Ζωνιανών και τον κυπελλούχο Χανίων Απόλλων Αγίου Ιωάννη θα εκπροσωπήσουν από την Α’ φάση το κρητικό ποδόσφαιρο, με τις υπόλοιπες ομάδες της Κρήτης να μπαίνουν από την 3η φάση κι έπειτα.

Η ημερομηνία έναρξης της διοργάνωσης δεν έγινε γνωστή από την Ομοσπονδία, η οποία θυμίζουμε πως πέρυσι ήταν η 28η Αυγούστου.

Πρόσφατα άρθρα