Να ολοκληρωθεί η παρέμβαση στο παλιό εθνικό δίκτυο ζητά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Θ. Χαριτάκης: Η σημερινή κατάσταση των Νοσοκομείων είναι χειρότερη από ποτέ, οι αρμόδιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων (βίντεο)
Το «NIKO Seaside Resort» ανοίγει και υποδέχεται τους πρώτους τουρίστες
Περισσότερες από 78.000 αιτήσεις σε 9 ημέρες στον 4ο κύκλο χρηματοδότησης για αγορά και διασύνδεση POS
Παραιτήθηκαν ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Άγγελος Μπρατάκος
Ηχηρό μήνυμα Λασιθιωτών στο Συλλαλητήριο για την Υγεία
Από μικρό ξενοδοχείο στην Ελούντα ζητείται άτομο για προετοιμασία πρωινού
Κ. Καραταράκης: Στεκόμαστε ενάντια στην εμπορευματοποίηση του Ε.Σ.Υ., να μείνουμε μακριά από διχαστικές λογικές του παρελθόντος (βίντεο)
Μ. Καλαϊτζάκης: “Ήρθε η ώρα να ακούσουν τον λαό του Λασιθίου”
Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ από το Λασίθι: Τα Νοσοκομεία δεν είναι ξενοδοχεία να μετράμε την πληρότητα ή σούπερ μάρκετ να πουλάνε υπηρεσίες (βίντεο)
Η 12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ
Κατανομή ηλεκτρικού χώρου στην Κρήτη

Power Pass: Πότε θα καταβληθούν τα χρήματα για τους λογαριασμούς του Ιουνίου

Τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα δοθούν τα υπόλοιπα 50 εκατ. ευρώ για το Power Pass του Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών τόνισε στο Open ότι «υπάρχουν λίγες εκκρεμότητες για τις αιτήσεις έως το τέλος του Μαΐου και για τον Ιούνιο. Τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου θα πιστωθούν τα υπόλοιπα 50 εκατ. ευρώ».

Παράλληλα, για το Fuel Pass 2, ανέφερε ότι έως χθες το βράδυ είχαν καταβληθεί 131 εκατ. ευρώ σε 1,9 εκατομμύριο δικαιούχους. Μάλιστα, είπε ότι το 73% των δικαιούχων προτίμησαν την πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό αντί για την ψηφιακή κάρτα, εκτιμώντας πως αυτό ίσως έγινε για να έχουν τα χρήματα για οποιαδήποτε χρήση.

Επιπλέον, για την επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών και την πιθανή διεύρυνση του για να είναι δικαιούχοι περισσότεροι πολίτες, ο κ. Σταϊκούρας πως είναι κάτι που θα το δουν από τον Σεπτέμβριο.

Αναφορικά με την έξοδο της χώρας από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας στις 20 Αυγούστου, επανέλαβε ότι «θα έχουμε μεγαλύτερη ευελιξία στο μείγμα των μέτρων, αλλά σεβόμενοι και τηρώντας τους ευρωπαϊκούς κανόνες».

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist