ΑρχικήVideoΠολλά παιδιά συμμετείχαν στην καλοκαιρινή γιορτή του Agios Nikolaos on SUP (βίντεο)

Πολλά παιδιά συμμετείχαν στην καλοκαιρινή γιορτή του Agios Nikolaos on SUP (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Μια ακόμη επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν εξελίσσεται φέτος για την Ακαδημία του Agios Nikolaos on SUP, της όρθιας σανιδοκωπηλασίας. Το άθλημα αυτό τυγχάνει μεγάλης αναγνώρισης στον Άγιο Νικόλαο και χρόνο με το χρόνο όλο και περισσότερα άτομα κάθε ηλικίας, αλλά ιδιαίτερα τα παιδιά, θέλουν να το γνωρίσουν και να ασχοληθούν με αυτό.

Βίντεο: Λεωνίδας Κλώντζας

Η καθιερωμένη γιορτή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Αυγούστου στο χώρο δράσης του τμήματος, στην παραλία ΕΟΤ-Kimzu. Μαζί με τους μικρούς και μεγάλους αθλητές-τριες του Agios Nikolaos on SUP, συμμετείχαν και παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Σητείας τους οποίους ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης ο Μιχάλης Φαρσάρης, Πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ και του Agios Nikolaos On SUP (ΝΑΣΑΝ).

Όλοι μαζί και με σύμμαχο τον καλό καιρό, πέρασαν ένα όμορφο και γεμάτο SUP απόγευμα, όπου διασκέδασαν και χάρηκαν τις αγωνιστικές δοκιμασίες (σπριντ, τεχνικές διαδρομές, διελκυστίνδα κ.α.), τις οποίες επιμελήθηκαν οι προπονητές των δύο σωματείων, οι Δημήτρης Γρηγοράκης και Γιάννα Ρουσόγλου για τον ΝΑΣΑΝ και οι Νάνσυ Καραΐνδρου και Βαγγέλης Γρίβας του ΝΟΣ, με τη βοήθεια των μελών των Δ.Σ.

 

 

 

LIFEGUARD

 

Πρόσφατα άρθρα