Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΠεριστατικά διαρρήξεων σε επιχειρήσεις και αυτοκίνητα στο κέντρο του Αγίου Νικολάου

Περιστατικά διαρρήξεων σε επιχειρήσεις και αυτοκίνητα στο κέντρο του Αγίου Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Διαδοχικά περιστατικά διαρρήξεων-απόπειρας κλοπών σε επιχειρήσεις και σε αυτοκίνητα έχουν σημειωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα εντός του αστικού ιστού του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, τα περιστατικά αυτά ξεκίνησαν να λαμβάνουν χώρα, μεμονωμένα, σε κεντρικές οδούς και σημεία της πόλης του Αγίου Νικολάου εδώ και λίγες εβδομάδες, με το φαινόμενο να έχει ενταθεί κυρίως το τελευταίο τριήμερο.

Στις διαρρήξεις που έγιναν σε επιχειρήσεις η λεία του δράση/των δραστών ήταν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κυρίως κέρματα και όχι ιδιαίτερα μεγάλα ποσά.

Σε ότι αφορά τα αυτοκίνητα, μόνο το βράδυ της Δευτέρας έγιναν δύο απόπειρες κλοπής, χωρίς ο δράστης/οι δράστες να αφαιρέσουν αντικείμενα, χρήματα ή εξαρτήματα, παρά μόνο έσπασαν τα τζάμια.

Για τα περιστατικά έχει σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, στην προσπάθεια να ρίξει «φως» στην υπόθεση, διαπιστώνοντας – αξιοποιώντας και υλικό από κάμερες ασφαλείας –εάν όλες οι παραπάνω περιπτώσεις συνδέονται μεταξύ τους και εάν ο δράστης είναι ένας ή περισσότεροι.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Πρόσφατα άρθρα