Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΤο αναβαθμισμένο Selfie Spot της Λίμνης

Το αναβαθμισμένο Selfie Spot της Λίμνης

Από

Ημερομηνία

Πέρυσι είχα ανακαλύψει το Selfie Spot στο πιο ψηλό σημείο της Λίμνης, ένα σημείο όπου μπορούμε να σταθούμε για να βγάλουμε φωτογραφία του… εαυτού μας, με φόντο την πόλη του Αγίου Νικολάου, τον κόλπο του Μεραμπέλλου και τα πίσω βουνά της Σητείας και της Ιεράπετρας. Το Selfie Spot ήταν κρυμμένο καθώς είχε καλυφτεί από χώματα. Το καθάρισα, πάτησα επάνω του και… φωτογραφήθηκα!

* Στις συχνές βόλτες μου πάνω από τη Λίμνη διαπίστωσα ότι το Selfie Spot είναι πολύ καθαρό, ενώ έχει προστεθεί και μια καλαίσθητη πινακίδα που δίνει την ιδέα για Selfie, σ’ αυτούς που ίσως δεν προσέξουν το Spot του δρόμου. Την τοποθέτησε η παρακείμενη επιχείρηση εστίασης, η οποία φροντίζει ποικιλοτρόπως όλο το χώρο… και όχι μόνο. Το μήνυμα είναι ότι όλες οι επιχειρήσεις (πάσης φύσεως καταστήματα) θα πρέπει να φροντίζουν το γύρω χώρο τους και να μην περιμένουν από το Δήμο να το κάνει. Η απάντηση ότι πληρώνουμε δημοτικά τέλη δεν αρμόζει.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. για όσους μένουμε στα πλησίον πέριξ είναι κόλαση…. αυξήθηκαν τα αυτοκίνητα που αναζητούν θέση παρκιν… οι μόνιμοι κάτοικοι δεν τολμούσε να κινήσουμε τα δικά μας ιχ για να πάμε π.χ. στη λαϊκή ή στο Σ/Μ και να επιστρέψουμε να ξεφορτωθούμε… οι κάδοι με τα σκουπίδια πολλαπλασιάστηκαν με απαγόρευση χρήσης από όποιον άλλον… ο καφές σε χάρτινο ποτηράκι κοστίζει 2,5 ευρώ ενώ και στα κεντρικότερα δεν ξεπερνά τα 2,οι… τέλος χωρίς άδεια έχουν τοποθετηθεί γλαστρουλες κλπ ενώ απαγορεύεται από τον ΚΟΚ για να γίνεται αποκλειστικη χρήση της εισόδου στο Κηπάκι της λίμνης που κάποτε ήταν για όλους…. γιατί επιβαρυνθηκαμε όλοι για να βγάλει λεφτά το συγκεκριμένο μπαράκι ? γιατί στηρίζετε αυτή τη τη νοοτροπία ? ελάτε κάθε Τετάρτη να περάσουμε από εκείνη τη σκάλα το καροτσάκι της λαϊκής…..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Πρόσφατα άρθρα