Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΠανελλήνιος OPEN Διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας J24 στον Άγιο Νικόλαο

Πανελλήνιος OPEN Διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας J24 στον Άγιο Νικόλαο

Από

Ημερομηνία

Πρώτη διοργάνωση στη νέα αγωνιστική σεζόν για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Αγίου Νικολάου, ο οποίος έχει αναλάβει τη διεξαγωγή του Πανελληνίου OPEN Διασυλλογικού αγώνα J24, με τη συμμετοχή φυσικά του σκάφους του «ΕΥΝΙΚΗ».

Έπειτα από την εξαιρετική παρουσία του και τη νίκη στον αντίστοιχο αγώνα που είχε διεξαχθεί πριν δύο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη, το πλήρωμά του αποτελούμενο από τους Δημήτρη Αλτσιάδη, Άνθιμο Νικολαΐδη, Μανόλη Γεροντή, Γιώργο Γωνιανάκη και Στάθη Παπαδόπουλο, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και μέσα στην… έδρα του να διεκδικήσει μια νέα πρωτιά. Άλλωστε οι στόχοι που έχουν βάλει είναι υψηλοί και κάθε αγώνας στον οποίο συμμετέχουν είναι καλή πρόβα ενόψει των Πανελληνίων πρωταθλημάτων και των διεθνών διοργανώσεων που σχεδιάζουν να πάρουν μέρος.

Αναμένεται να γίνει ένας δυνατός αγώνας στον κόλπο του Μεραμπέλου, καθώς οι συμμετοχές αναμένεται να είναι με έξι-επτά σκάφη που πρωταγωνιστούν στην κλάση J24, με την πρώτη ιστιοδρομία να έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 10.00π.μ., ενώ την Κυριακή η εκκίνηση για τις κούρσες της δεύτερης ημέρας θα γίνει στις 13.00 και στις 17.00 στα γραφεία του οικοδεσπότη ΙΟΑΝ στη Μαρίνα του Αγίου Νικολάου θα γίνει η τελετή λήξης και οι απονομές των επάθλων στους νικητές.

Σε δήλωσή του στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος του ΙΟΑΝ και μέλος του πληρώματος του «ΕΥΝΙΚΗ» Δημήτρης Αλτσιάδης, είπε «Έπειτα από έναν χρόνο διοργανώνουμε και πάλι έναν αγώνα της κλάσης J24, με αρκετά σκάφη να συμμετέχουν από Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κρήτη, παρ’ ότι για διαφόρους λόγους θα υπάρξουν κάποιες απουσίες, καθώς ακόμη συνεχίζεται και η τουριστική σεζόν. Για εμάς κάθε αγώνας είναι σημαντικός ώστε να δέσουμε ως ομάδα όπως έχουμε αναφέρει και να πάρουμε μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς. Σκοπός μας είναι να συμμετέχουμε σε κάθε αγώνα που θα υπάρχει στο πρόγραμμα, ενώ με το νέο έτος θα ανεβάσουμε το σκάφος στην Αθήνα για προπονήσεις με περισσότερο συναγωνισμό, κάτι που θα μας βοηθήσει».

Πρόσφατα άρθρα