Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΑθλητισμόςΠήρε την φιλανθρωπική ρεβάνς η ΑΕ Νεάπολης απέναντι στη Νίκη

Πήρε την φιλανθρωπική ρεβάνς η ΑΕ Νεάπολης απέναντι στη Νίκη

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Μια ακόμη σπουδαία συνάντηση για φιλανθρωπικό σκοπό είχαν το Σάββατο στο στάδιο της Σητείας Νίκη και ΑΕ Νεάπολης και τους “πρασινοκίτρινους” αυτή τη φορά να επικρατούν με σκορ 2-0, όπως είχαν κάνει οι Σητειακοί την περασμένη εβδομάδα, όταν πέρασαν νικηφόρα από το “Περικλής Μελιδονιώτης” με σκορ 2-1.
Στην επίσημη ενημέρωση της για το παιχνίδι, η Νίκη αναφέρει: “Φιλικό για φιλανθρωπικό σκοπό σήμερα στο Εθνικό Στάδιο Σητείας με αντιπάλους ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ και ΝΕΑΠΟΛΗ σε μια άτυπη ρεβάνς του φιλικού της προηγούμενης εβδομάδας στο οποίο η ομάδα μας είχε πάρει τη νίκη με 1-2.
Στο σημερινό αγώνα τη νίκη πήρε η ομάδα της ΝΕΑΠΟΛΗΣ με σκορ 2-0.
Η ομάδα μας είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο αλλά αλλά και ένα δεύτερο με καθόλου καλή απόδοση.
Δίκαιη νίκη για την ομάδα της Νεάπολης σε ένα ματς το οποίο διάφοροι παράγοντες έγιναν πρωταγωνιστές για τελείως λάθος λόγους.
Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήρθαν και βοήθησαν να μαζευτεί ένα σημαντικό ποσό το οποίο και θα δοθεί σε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα και την πόλη μας και αυτή τη στιγμή έχει κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας.
Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά στην περιπέτεια της υγείας του που αντιμετωπίζει !!!
Τέλος να ευχηθούμε και να δώσει ο Θεός φώτιση σε όλους αυτούς οι οποίοι έχουν τη μοίρα του Λασιθιωτικου ποδοσφαίρου στα χέρια τους και να ξεκινήσουμε έστω και μετά από 3 μήνες προετοιμασία”.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα