Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήVideoΑπεργιακή κινητοποίηση στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου: "Η ακρίβεια μας έχει γονατίσει" (βίντεο,...

Απεργιακή κινητοποίηση στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου: “Η ακρίβεια μας έχει γονατίσει” (βίντεο, φώτο)

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Με βασικά αιτήματα τις αυξήσεις μισθών για να μπορέσουν τα κοινωνικά στρώματα να τα βγάλουν πέρα με το κύμα ακρίβειας που έχει απλωθεί πάνω από νοικοκυριά και επιχειρήσεις και τη γενικότερη ενδυνάμωση του πλαισίου που διέπει το χώρο της εργασίας και του κοινωνικού ιστού, συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, ξενοδοχοϋπάλληλοι, εκπαιδευτικοί, γιατροί, υγειονομικοί, έμποροι, δικηγόροι, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, συνδικαλιστικών φορέων και σωματείων και συλλογικοτήτων, στο πλαίσιο της 24ωρης Γενικής Απεργίας που είχαν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σε όλη τη χώρα.

«Όλοι μας έχουμε κοινά προβλήματα, με βασικότερο την ακρίβεια που δεν κάνει διακρίσεις και η οποία μας έχει γονατίσει» τόνισε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου και μέλος του Δ.Σ. της ΓΣΕΕ Μανόλης Πεπόνης.

Τα κοψίματα μισθών και κοινωνικών παροχών όλων των προηγούμενων χρόνων και η παραγωγική αποσυγκρότηση της χώρας είναι αυτά που δίνουν τη σημερινή εικόνα στην κοινωνία, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Λασιθίου της ΑΔΕΔΥ Βασίλης Καλιμάντζαλης.

Ακολούθησε μετά το πέρας των ομιλιών που έλαβαν χώρα, πορεία από το Ε.Κ. μέχρι την πλατεία και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

  • Αναλυτικότερο ρεπορτάζ στην αυριανή έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα