Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΗ Ένωση Γονέων για τον αποκλεισμό σχολείων Δήμου Αγίου Νικολάου από...

Η Ένωση Γονέων για τον αποκλεισμό σχολείων Δήμου Αγίου Νικολάου από το πρόγραμμα Σχολικά Γεύματα 2022-2023

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των Μαθητών του Δήμου Αγίου Νικολάου απέστειλε στην Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα Μιχαηλίδου με κοινοποίηση στον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, το βουλευτή Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ κ. Εμμανουήλ Θραψανιώτη, το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου  κ. Αντώνιο Ζερβό και το Διευθυντή Α’ θμιας Εκπ/σης Ν Λασιθίου κ. Γιώργο Μαμάκη την ακόλουθη επιστολή με θέμα «Αποκλεισμός σχολείων Δήμου Αγίου Νικολάου από το πρόγραμμα Σχολικά Γεύματα 2022-2023». Αναφέρουν:

Αξιότιμη κα. Υφυπουργέ,

δυστυχώς για άλλη μια χρονιά ο νομός Λασιθίου  και επομένως, τα δημοτικά σχολεία του δήμου Αγίου Νικολάου μένουν αποκλεισμένα από το πρόγραμμα παροχής «σχολικών γευμάτων», σε αντίθεση με τους υπόλοιπους τρεις νομούς της Κρήτης που ευνοούνται του προγράμματος.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των Μαθητών του Δήμου μας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της τοπικής κοινωνίας για το γεγονός του ότι αποκλείστηκαν του προγράμματος για ακόμη μία φορά οι  μαθητές μας και ζητούμε να μας κοινοποιηθούν τα κριτήρια εκείνα του Υπουργείου που δεν πληρούνται κάθε χρόνο και τα σχολεία του δήμου μας τα οποία εκδηλώνουν ενδιαφέρον μένουν εκτός του προγράμματος.

Δεδομένων των αντίξοων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν η ανάγκη στήριξης σας είναι τώρα πιο επιτακτική από ποτέ. Η παροχή γεύματος σε όλους τους μαθητές   αποτελεί ένδειξη αλληλεγγύης και αποδεικνύει την ύπαρξη ενεργούς κοινωνικής υποστήριξης από την αρμόδια κυβερνητική αρχή.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα