Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΣυνελήφθη αλλοδαπός στο ν. Λασιθίου με φιξάκια κοκαϊνης

Συνελήφθη αλλοδαπός στο ν. Λασιθίου με φιξάκια κοκαϊνης

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Στο πλαίσιο της  εφαρμογής του ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου δράσεων που  υλοποιείται για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, συνεχώς πραγματοποιούνται στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

Συγκεκριμένα χθες συνελήφθησαν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, σε Λασίθι και Ηράκλειο συνολικά έξι άτομα (4 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για κατά περίπτωση κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα:

  • σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ιεράπετρας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του αλλοδαπού, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) τα οποία περιείχαν συνολικά 7,64  γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 3.200 ευρώ ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών και δύο κινητά τηλέφωνα.
  • στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου χθες μεταμεσονύκτιες ώρες πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις ημεδαποί κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21.6 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.
  • Επιπλέον, χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε αλλοδαπό και βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου αντίστοιχα.

 

 

 

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα