ΑρχικήΑθλητισμόςΠοδόσφαιροΟμάδες και ΕΠΣΛ ευθύνονται για τον «πάγο» στο Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο

Ομάδες και ΕΠΣΛ ευθύνονται για τον «πάγο» στο Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο

Από

Ημερομηνία

Την αναστολή μέχρι νεοτέρας, πιθανότατα από το νέο έτος φαίνεται πως έχουν αποδεχθεί πλέον άπαντες στο Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο για τις διοργανώσεις της ΕΠΣ Λασιθίου τη σεζόν 2022-23, καθώς το μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την εγγραφή νέων σωματείων δεν άνοιξε και δεν φαίνεται να ανοίγει το προσεχές διάστημα, το οποίο σημαίνει ότι πρωτάθλημα και κύπελλο δεν γίνεται να ξεκινήσουν με τη μορφή τουλάχιστον που διαμορφώθηκε στη διαδικασία των κληρώσεων τους πριν δύο εβδομάδες.

Το σενάριο να υπάρξει δράση με τις τέσσερις ομάδες που έως τώρα δεν έχουν εκκρεμότητες στο μητρώο είναι ρεαλιστικό, αλλά δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες και πλέον από το 2023 σύμφωνα με τα δεδομένα που θα υπάρχουν θα πρέπει να γίνει νέος σχεδιασμός.

Για όλη αυτή την κατάσταση, η αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή «Sth Sentra με το Μάνο Κακουράκη», προχώρησε στην διεξαγωγή γκάλοπ, για το ποιος έχει την ευθύνη. Οι ομάδες, η ΕΠΣΛ ή και οι δύο. Με τη συμμετοχή 76 ατόμων, ποσοστό μεγαλύτερο του 50% (45 ψήφοι) θεωρούν πως και οι δύο πλευρές είναι υπεύθυνες. Ακολούθησαν με 21 ψήφους οι ομάδες και 10 άτομα πιστεύουν πως την ευθύνη την έχει η Ένωση.

– “Ποιός ευθύνεται κατά τη γνώμη σας για τη μη διεξαγωγή πρωταθλήματος & κυπέλλου της ΕΠΣ Λασιθίου”;

Οι ομάδες που αδιαφόρησαν (21)

Η ΕΠΣ Λασιθίου (10)

Και οι δύο μαζί (45)

Πρόσφατα άρθρα