Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΥπεγράφη η σύμβαση για την διάστρωση δαπέδου στην περιοχή του ελαιώνα

Υπεγράφη η σύμβαση για την διάστρωση δαπέδου στην περιοχή του ελαιώνα

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Υπογράφηκε την Παρασκευή από τον εκπρόσωπο της τεχνικής εταιρείας “ΜΕΘΟΔΙΚΗ” – που ανέλαβε ως μειοδότης την υλοποίησης της πρώτης εργολαβίας του open mall – η σύμβαση που αφορά στην διάστρωση του δαπέδου με κυβόλιθους στην περιοχή του ελαιώνα συνολικού ύψους 160.000 ευρώ.

Εξ άλλου, όπως έγινε γνωστό από τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, σε εξέλιξη βρίσκονται  οι προμήθειες του εξοπλισμού για τον “ελαιώνα”, ενώ πολύ σύντομα θ΄ ακολουθήσουν τα υπόλοιπα έργα και οι προμήθειες που αφορούν στην ολοκλήρωση της διαμόρφωσης του open mall, που στην πραγματικότητα είναι ένα από τα ελάχιστα σ΄ όλη την Ελλάδα, που τίθεται σε τροχιά υλοποίησης.

Παράλληλα σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, απεστάλη στην ΔΕΔΔΗΕ, έγγραφο για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο της μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος προς την Σπιναλόγκα, μετά την έγκριση της σχετικής σύμβασης από το Ελεγκτικό Συμβούλιο.

Ο προϋπολογισμός του συγκεκριμένου έργου είναι περίπου 1.800.000 ευρώ, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 2 με 2,5 χρόνια.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα