Αρχική_Τοπικά νέαΕυχές και δώρο στο πρώτο μωρό από την Τροχαία Αγ. Νικολάου (βίντεο)

Ευχές και δώρο στο πρώτο μωρό από την Τροχαία Αγ. Νικολάου (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, 19 λεπτά μετά τον ερχομό του νέου έτους, ήρθε στον κόσμο, με φυσιολογικό τοκετό, το πρώτο μωρό του 2023, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου και ο διοικητής του Πέτρος Ζερβάκης επισκέφθηκαν τους γονείς του νεογέννητου και μαζί με τις ευχές τους για καλή χρονιά, πρόσφεραν και ένα παιδικό καθισματάκι:«Η οδική ασφάλεια ξεκινά από εδώ, από την ώρα που γεννιέται ένα παιδί» ανέφερε ο κ. Ζερβάκης, προσφέροντας το δώρο. «Το παιδικό κάθισμα είναι αναπόσπαστο μέρος του αυτοκίνητου, για κάθε γονέα που μεταφέρει μικρά παιδιά. Αυτό είναι το σημερινό μήνυμα της Τροχαίας».

Ο διευθυντής της Μαιευτικής – Γυναικολογικής κλινικής κ. Θεόδωρος Κατάσος ευχαρίστησε την Τροχαία Αγίου Νικολάου γιατί «κάθε χρόνο δείχνει την κοινωνική της ευαισθησία και περνάει το μήνυμα ότι τα παιδιά, από νεογνά, πρέπει να μετακινούνται με ασφαλείς συνθήκες μέσα στο παιδικό καθισματάκι τους. Ερχόμαστε και του χρόνου να είμαστε πάλι όλοι μαζί εδώ, για ένα ακόμα δώρο στο νέο μωρό που θα γεννηθεί».

Τις ευχές του έδωσε και ο γυναικολόγος που έφερε στον κόσμο το αγοράκι, ο κ. Σταύρος Τιμοθέου.
ΛΕΩΝ.Κ.

Πρόσφατα άρθρα