Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΒιαιοπραγία εναντίον ιατρού εν ώρα υπηρεσίας- Καταδικάζει την επίθεση ο Ιατρικός Σύλλογος...

Βιαιοπραγία εναντίον ιατρού εν ώρα υπηρεσίας- Καταδικάζει την επίθεση ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Την αντίδραση του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, προκάλεσε η επίθεση σε γιατρό του Κέντρου Υγείας Μοιρών από συνοδό ασθενούς που είχε ως αποτέλεσμα να νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση Ι.Σ.Η. καταδικάζει τη βιαιοπραγία ενάντια του ιατρού εφημερίας που σημειώθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2023 και εκδηλώθηκε με βάναυσο όπως αναφέρεται χτύπημα από συνοδό ασθενούς «την ώρα που προσπαθούσε να τον περιθάλψει με πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας».

Στην ανακοίνωση, μάλιστα, επισημαίνεται ότι «εξαιτίας της επίθεσης νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου . Ο Ι.Σ.Η., πέρα από την καταδίκη, θα συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στον συνάδελφο και θα αναλάβει πρωτοβουλία για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον. Καλεί επίσης την 7η Υ.ΠΕ., σε συνεργασία με την Αστυνομία και τις Τοπικές Αρχές, να προβούν στις δέουσες ενέργειες με σκοπό την αποτροπή των επαναλαμβανόμενων βιαιοπραγιών σε βάρος του προσωπικού, όχι μόνο του συγκεκριμένου Κ.Υ., αλλά και των υπολοίπων δομών Π.Φ.Υ. στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου».

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα