Αρχική_Τοπικά νέαΣτο ΕΠΑΛ Αγ. Νικολάου ο 89χρονος «παντοτινός λάτρης της γνώσης» Δημ. Μουδατσάκης...

Στο ΕΠΑΛ Αγ. Νικολάου ο 89χρονος «παντοτινός λάτρης της γνώσης» Δημ. Μουδατσάκης – Ένα ζωντανό παράδειγμα διά βίου μάθησης για τους μαθητές (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Το ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας, ανήμερα της εορτής των Τριών Ιεραρχών, ο κ. Δημήτρης Μουδατσάκης, ο 89χρονος απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Μετά από σχετική πρόταση του Συλλόγου Διδασκόντων και με την άδεια της Διεύθυνσης, ο κ. Δημήτρης, ακούραστος και «παντοτινός λάτρης της γνώσης» όπως έχει δηλώσει στην ΑΝΑΤΟΛΗ και ένα ζωντανό παράδειγμα της διά βίου μάθησης, προσήλθε στο σχολείο ως ένα θετικό πρότυπο και μια πηγή έμπνευσης για τα παιδιά σε επίπεδο γνώσεων, εκπαίδευσης, συμπεριφοράς, καριέρας και μίλησε σε μαθητές των Α΄και Γ΄τάξεων, στο πλαίσιο του προγράμματος “ROLE MODELS” (Θετικά Πρότυπα) που συμμετέχει το ΕΠΑΛ.

Ο κ. Δημήτρης, άλλωστε, που σε ηλικία 89 ετών έλαβε στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου το πτυχίο του, αποτελεί ένα πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους μαθητές αλλά και εν γένει όλους μας, προκειμένου ποτέ να μην σταματήσουμε να κυνηγάμε τα όνειρά μας και ποτέ να μην εγκαταλείπουμε το στόχο μας.

Η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Αγ. Νικολάου μάλιστα του απένειμε ένα ευχαριστήριο για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

 

Πρόσφατα άρθρα