Αρχική_Τοπικά νέαΤα μαθητικά και επιχειρηματικά βραβεία αριστείας 2022 - Οι απονομές στο Επιμελητήριο...

Τα μαθητικά και επιχειρηματικά βραβεία αριστείας 2022 – Οι απονομές στο Επιμελητήριο Λασιθίου (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Τα μαθητικά βραβεία και τα επιχειρηματικά βραβεία αριστείας στους μαθητές/τριες και στις επιχειρήσεις του νομού Λασιθίου που ξεχώρισαν κατά το 2022 απονεμήθηκαν στο Επιμελητήριο Λασιθίου στο περιθώριο της εκδήλωσης του Αγιασμού και της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τις απονομές των μαθητικών βραβείων (και χρηματικό έπαθλο 300 ευρώ ανά μαθητή/τρια) για τις επιδόσεις τους στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2022 έκαναν, από κοινού με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θωμά Χαριτάκη, ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου Αντώνης Ζερβός, η αντιδήμαρχος Ιεράπετρας Χρ. Χατζημαρκάκη, ο αντιδήμαρχος Σητείας Ν. Μακρυνάκης και ο αντιδήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Δημ. Τζιράκης.

Βραβεύτηκαν οι μαθήτριες/τες: Δήμητρα Κοκκίνη από τον Άγιο Νικόλαο, Εμμ.-Ραφαήλ Χαιρετάκης από τον Δήμο Ιεράπετρας, Άννα Κουνελάκη από τη Σητεία και Μιχάλης Φαρσάρης από το Οροπέδιο Λασιθίου.

Τα επιχειρηματικά βραβεία απένειμαν, από κοινού με τον κ. Χαριτάκη, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιαννης Πλακιωτακης, ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Βραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις: Πεζούλια (Δέσπ”οινα Γ. Καπράκη), “Σκουτάρι” (Μαρία Σγουρού) και “Vita Universalis-taxidi olive farm”.

Βίντεο-ρεπορτάζ: Νίκος Σγουρός

Πρόσφατα άρθρα