Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΗ τελευταία χρονιά που θα βρίσκεται στο τιμόνι της ΔΑΕΑΝ ο Μιχ....

Η τελευταία χρονιά που θα βρίσκεται στο τιμόνι της ΔΑΕΑΝ ο Μιχ. Φαρσάρης

Από

Ημερομηνία

Ευχές για τη νέα χρονιά αντάλλαξαν η διοίκηση της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΔΑΕΑΝ) με το προσωπικό της και τους πελάτες της, οι οποίοι διαχειμάζουν στα σκάφη τους, στη Μαρίνα Αγίου Νικολάου.

Η ΔΑΕΑΝ έκοψε την βασιλόπιτα στη μαρίνα. Αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του καθεδρικού ναού της Αγίας Τριάδος π΄ Νεκτάριος Μπανταλάκης, ο οποίος στη συνέχεια ευλόγησε τη βασιλόπιτα. Ο πατήρ Νεκτάριος απηύθυνε ευχές για καλή και ευτυχισμένη χρονιά, υγεία, οικογενειακή ευτυχία στη διοίκηση, στο προσωπικό και σε όσους επιλέγουν την πόλη και τη μαρίνα μας, χειμώνα- καλοκαίρι, και καλή δύναμη για να αντεπεξέλθουν στα ζητήματα των καιρών που έρχονται και τα οποία, όπως είπε, πιστεύει ότι είναι πολλά.

Ο Πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ Μιχάλης Φαρσάρης ευχαρίστησε τον ιερέα και τους πελάτες της μαρίνας που παρέστησαν στην τελετή και τους ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.

Όπως είπε ο κ. Φαρσάρης, είναι η τελευταία χρονιά που θα βρίσκεται στο τιμόνι της ΔΑΕΑΝ ως πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας και πιθανότατα στην επόμενη αντίστοιχη τελετή που θα γίνει στον ίδιο χώρο, πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ θα είναι ένα άλλο πρόσωπο.

Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους, ο κ. Φαρσάρης ευχαρίστησε όλους με τους οποίους συνεργάστηκε στη διοίκηση και το προσωπικό.

«Τα εννέα αυτά χρόνια ήταν μια πλούσια από δραστηριότητες, εμπειρίες περίοδος που θα την κρατήσω ως ξεχωριστή στη ζωή μου», τόνισε ο κ. Φαρσάρης. Ευχήθηκε «καλή χρονιά» και καλή επιτυχία και καλό κουράγιο σε όσους θα συνεχίσουν να ασχολούνται με τα κοινά του τόπου.

Στην τελετή παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο Αντιδήμαρχος Θωμάς Χαριτάκης, ο Αντιπρόεδρος της δημοτικής εταιρείας και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αντ. Μαυρής, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιώργος Φιλιππάκης, o διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μιχ. Γαρεφαλάκης, ο διευθυντής προσωπικού Μανόλης Πεπόνης, μέλη του Δ.Σ. κά.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

 

Πρόσφατα άρθρα