ΑρχικήVideoΟ Σύλλογος Φίλων Χορωδίας Δήμου Αγ. Νικολάου έκοψε τη βασιλόπιτά του (βίντεο)

Ο Σύλλογος Φίλων Χορωδίας Δήμου Αγ. Νικολάου έκοψε τη βασιλόπιτά του (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Ο Σύλλογος Φίλων Δημοτικής Χορωδίας Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) έκοψε τη βασιλόπιτά του στο μπαρ – εστιατόριο Citron της Κιτροπλατείας, το απόγευμα της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πόπη Μαλλιαρόζη ευχήθηκε «καλή μουσική χρονιά». Ευχαρίστησε το Δήμο και το Δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό για τη συνεχή στήριξη, τον ακούραστο μαέστρο Μανώλη Κανακάκη «την ψυχή της χορωδίας μας» και όλα τα μέλη, μικρούς και μεγάλους, που συμμετέχουν στη χορωδία και διαθέτουν το χρόνο τους: «Ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά και να πραγματοποιήσουμε πολλές μουσικές εκδηλώσεις τη διάρκεια του χρόνου» ήταν τα λόγια της κ. Μαλλιαρόζη.

Ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Χάρης Αλεξάκης ευχαρίστησε όλους όσους βοηθούν στο έργο της χορωδίας η οποία «έχει ανοίξει τα φτερά της και πετά πολύ ψηλά, πέρα από τα όρια του Αγίου Νικολάου».

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δέσπω Καρνιαδάκη ευχαρίστησε το Σύλλογο Φίλων για τις πολλές δραστηριότητές του και τόνισε ότι «ο Δήμος αναγνωρίζει το έργο που παράγεται γιατί η μουσική είναι παιδεία».

Ο μαέστρος Μανώλης Κανακάκης ευχαρίστησε για τη βοήθεια την οποία λαμβάνει η χορωδία και τόνισε ότι «αυτό που προσφέρει η χορωδία είναι πολύτιμο όχι μόνο μουσικά, αλλά και από πλευράς πολιτισμού και κοινωνίας».

Την εκδήλωση τίμησαν ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός και η αντιδήμαρχος κ. Ευαγγελία Φανουράκη.
ΛΕΩΝ. Κ.

Πρόσφατα άρθρα