Αρχική_Τοπικά νέαΜε τους τρεις υποψήφιους βουλευτές η κοπή της βασιλόπιτας της Ν.Ε. Λασιθίου...

Με τους τρεις υποψήφιους βουλευτές η κοπή της βασιλόπιτας της Ν.Ε. Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ – “Παρών” και ο Γιάννης Γουλιδάκης

Από

Ημερομηνία

Παρουσία των τριών υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο νομό Λασιθίου Μανόλη Κλώντζα, Νίκου Κουρουπάκη και Ελευθερίας Μπιτζαράκη-Σιγανού, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Παχειά Άμμο η κοπή της βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.

Επίσης, πέραν του Γραμματέα και των μελών της Ν.Ε., μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, γραμματέων των οργανώσεων όλων των Δήμων, το “παρών” έδωσε και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά και το “κόψιμό” του από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ο ίδιος μάλιστα απηύθυνε και χαιρετισμό σε ενωτικούς τόνους, επισημαίνοντας την ανάγκη συστράτευσης δυνάμεων του κόμματος ενόψει και των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Η συζήτηση που προηγήθηκε της κοπής της πίτας διημείφθη μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών, των μελών της Ν.Ε. Επιτροπής και των προέδρων των τοπικών οργανώσεων σε ενωτικό κλίμα, με ζητήματα οργάνωσης, κ.ά. να τίθενται επί τάπητος.

Όπως ειπώθηκε μάλιστα μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται περιοδεύσει στο νομό Λασιθίου.

Τυχερή της βραδιάς που βρήκε και το φλουρί ήταν η νεότερη εκ των υποψηφίων βουλευτών Ελευθερία Μπιτζαράκη-Σιγανού:

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

  • Αναλυτικότερο ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΝΑΤΟΛΗΣ της Δευτέρας

Πρόσφατα άρθρα