ΑρχικήΑθλητισμόςΑντ. Ανδρουλάκης: «Ο ΑΟΑΝ θα μάχεται κάθε Κυριακή  και θα προσπαθεί να...

Αντ. Ανδρουλάκης: «Ο ΑΟΑΝ θα μάχεται κάθε Κυριακή  και θα προσπαθεί να κερδίζει όλα τα παιχνίδια»

Από

Ημερομηνία

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Αυτό σίγουρα σκέφτονται και λένε άπαντες για την παραμονή του Αντώνη Ανδρουλάκη στον πάγκο του ΑΟΑΝ και για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο που επισημοποιήθηκε μετά τη συνάντηση που είχε με την «κυανόλευκη» διοίκηση και συμφωνήθηκε η επέκταση της συνεργασίας τους. Με τον τρόπο αυτό επισφραγίστηκε η θετική διάθεση που υπήρχε και με το τυπικό σκέλος της, θέλοντας και επίσημα τον κ. Ανδρουλάκη να είναι αυτός που θα αναλάβει να «χτίσει» τον νέο ΑΟΑΝ.

Ως τυπικό παρουσιαζόταν από αρκετούς το θέμα της παραμονής του Ηρακλειώτη προπονητή στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΑΝ και έτσι ακριβώς ήταν. Άλλωστε, το δέσιμο που απέκτησε πολύ γρήγορα ο κ. Ανδρουλάκης με τον οργανισμό ΑΟΑΝ, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές.

Μπορεί να «προσγειώθηκε» ξαφνικά στη ζωή του σωματείου του Αγίου Νικολάου στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου, όμως δεν ήταν μια λύση ανάγκης προκειμένου να σώσει μια σεζόν που όδευε προς την απόλυτη καταστροφή, αλλά αποδείχθηκε ως η ενδεδειγμένη λύση μιας συνειδητής επιλογής της διοίκησης.

Πλέον, καλείται ο ίδιος να δημιουργήσει τη δική του ομάδα, με τις δικές του επιλογές σε πρόσωπα και θέσεις, φτιάχνοντας ένα σύνολο το οποίο θα μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις και στο νέο, πιο δύσκολο και απαιτητικό όπως αναμένεται πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και σαφώς είναι πολύ θετικό, πως έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή του, προκειμένου μαζί με τη διοίκηση, άμεσα να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη, την στιγμή που πρέπει.

Για όλα τα παραπάνω, ο Αντώνης Ανδρουλάκης μίλησε στην ΑΝΑΤΟΛΗ και τον Μάνο Μαρκάκη, στην πρώτη του συνέντευξη έπειτα από την ανανέωση και επίσημα της συνεργασίας του με τον ΑΟΑΝ.

 

ΑΝΑΤΟΛΗ: Τι ήταν αυτό που σε έκανε να αποδεχθείς την πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας σου με τον ΑΟΑΝ;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: «Ήταν το ίδιο πράγμα που με έκανε να θέλω να βρεθώ και στον ΑΟΑΝ. Είναι μια ομάδα που για την Γ’ εθνική έχει ένα μεγάλο όνομα, είναι ιστορικό σωματείο με τεράστια φανέλα και έχει μια διοίκηση η οποία την αγαπάει και θέλει να την εξελίξει και να την κάνει καλύτερη. Επίσης, διαθέτει όλα αυτά τα οποία χρειάζεται ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής για να δουλέψει και να δείξει το έργο του. Φυσικά, έχει έναν καταπληκτικό κόσμο ο οποίος αγαπάει την ομάδα».

 

«Α»: Τι θα μπορούσε να μην κρατήσει τον Αντώνη Ανδρουλάκη στον Άγιο Νικόλαο;

Αντ. Ανδρ.: «Μου αρέσει όταν αναλαμβάνω μια ομάδα να μπορώ να μείνω αρκετό διάστημα προκειμένου να έχω τη δυνατότητα να δείξω τι πραγματικά μπορώ να προσφέρω. Έτσι, η χρονιά που έρχεται, πρέπει να είναι συνέχεια του προηγούμενου διαστήματος. Εφόσον υπάρχει η εκτίμηση και ο σεβασμός από τη διοίκηση προς το πρόσωπο μου, πολύ δύσκολα κάτι θα μου άλλαζε γνώμη, γιατί πραγματικά ήθελα πολύ να συνεχίσω να είμαι στον ΑΟΑΝ».

 

«Α»: Τι ειπώθηκε στη συνάντησή σας με τους διοικούντες όπου και προέκυψε η συμφωνία και τι ζήτησες;

Αντ. Ανδρ.: «Αυτά που άκουσα από τους ανθρώπους της διοίκησης με έκαναν αρκετά χαρούμενο, καθώς θέλουν να δημιουργηθεί μια ομάδα η οποία θα έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και θα προσπαθεί να δημιουργεί ποδόσφαιρο, στηριζόμενη σε μεγάλο βαθμό σε ποδοσφαιριστές από την Κρήτη, τόσο έμπειρους, αλλά και νέους. Αυτό που ζήτησα από την πλευρά μου, ήταν να διατηρηθεί σε όσο μεγαλύτερο βαθμό γίνεται ο κορμός της ομάδας, δηλαδή ο μεγαλύτερος όγκος των παικτών, καθώς θέλω να υπάρξει μια συνέχεια».

 

«Α»: Τι φιλοσοφία θα ακολουθήσει η ομάδα στο σχεδιασμό της;

Αντ. Ανδρ.: «Σίγουρα θα πρέπει να βάλουμε κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά στο ρόστερ μας. Οπότε έχοντας τον κορμό, θα ψάξουμε και κάποια παιδιά με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε για να ολοκληρωθεί το παζλ».

 

«Α»: Η νέα Γ’ εθνική αναμένεται πιο δυνατή με τέσσερις ομίλους. Τι μπορεί να στοχεύει ο ΑΟΑΝ;

Αντ. Ανδρ.: «Αυτό που πρέπει, είναι να γίνουμε μια ομάδα η οποία θα έχει μια συγκεκριμένη ταυτότητα, ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού ο οποίος θα επαναλαμβάνεται και θα είναι και αποτελεσματικός. Θα είναι ένα πρωτάθλημα στο οποίο δεν ξέρει κανένας τι να περιμένει, ποιες ομάδες θα είναι καθώς ακόμη εκκρεμούν υποβιβασμοί και άνοδοι και πως στη συνέχεια θα καταρτιστούν οι όμιλοι. Το σίγουρο είναι πως θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, με τον ΑΟΑΝ να μάχεται κάθε Κυριακή και να προσπαθεί να κερδίζει όλα τα παιχνίδια».

 

«Α»: Ο κόσμος να περιμένει έναν διαφορετικό ΑΟΑΝ;

Αντ. Ανδρ.: Αυτό που θα βλέπουν οι φίλαθλοί μας, θα είναι μια ομάδα που κάθε φορά θα δίνει τα πάντα για τη νίκη. Για τους οπαδούς μας, για την ιστορία του σωματείου και τη φανέλα και σίγουρα αυτό που θέλουμε, είναι να φεύγει ο κόσμος κάθε φορά από το γήπεδο γεμάτος από καλό ποδόσφαιρο».

 

«Α»: Αξίζει να σταθεί ο ΑΟΑΝ σαν μάθημα στην περσινή σεζόν;

Αντ. Ανδρ.: «Σίγουρα όλες οι εμπειρίες μπορούν να έχουν διδακτικό χαρακτήρα. Η περσινή χρονιά έχει να διδάξει πολλά όλους όσους είναι γύρω από την ομάδα και να μάθουμε από τα λάθη μας, ώστε να γίνουμε καλύτεροι».

 

«Α»: Πότε ξεκινάει η υλοποίηση του σχεδιασμού και εν συνεχεία η δουλειά στο γήπεδο;

Αντ. Ανδρ.: «Ο σχεδιασμός ουσιαστικά ξεκίνησε αμέσως μετά τη συνάντηση με τη διοίκηση. Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μείνουν στην ομάδα θα ακολουθήσουν συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο θα τους δοθεί όλο το καλοκαίρι και στη συνέχεια ένα εισαγωγικό πριν την προετοιμασία, η οποία θα οριστεί όταν γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

 

«Α»: Στο κομμάτι της δουλειάς θα έχεις τους ίδιους συνεργάτες;

Αντ. Ανδρ.: «Επιθυμία μου είναι να διατηρηθεί το ίδιο τεχνικό επιτελείο και ίσως χρειαστεί να γίνει ακόμη μια προσθήκη. Κατά τα άλλα με τους ανθρώπους που δούλεψα και πέρυσι στην ομάδα, θέλω να είμαστε μαζί και τη νέα σεζόν, συνεχίζοντας το έργο μας».

 

«Α»: Τα προηγούμενα χρόνια ο ΑΟΑΝ συμμετείχε στη διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας, κάτι που λόγω της μη διεξαγωγής κυπέλλου της ΕΠΣΛ δεν θα έχει αυτή τη φορά τη δυνατότητα. Είναι θετικό ή αρνητικό για την ομάδα;

Αντ. Ανδρ.: Είναι αρνητικό, καθώς αυτά τα παιχνίδια δίνουν επίσημα αγωνιστικά λεπτά πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μέσω αυτών μπορεί να διαφημιστεί αν μπορώ να πω και κάποια ομάδα, όπως έγινε άλλωστε τα δύο προηγούμενα χρόνια με τον ΑΟΑΝ. Ευελπιστώ να γίνει κύπελλο στο Λασίθι αυτή τη σεζόν και να κάνουμε το χρέος μας στη διοργάνωση αυτή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομα σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα άρθρα