Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςStreet Food Festival στον Άγιο Νικόλαο

Street Food Festival στον Άγιο Νικόλαο

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Να γευτούν από ζουμερά και προσεγμένα μπέργκερ μέχρι πιάτα της μεξικάνικης κουζίνας θα έχουν τη δυνατότητα όσοι/ες βρεθούν στο Street Food Festival Crete, που για πρώτη φορά έρχεται στον Άγιο Νικόλαο την προσεχή Παρασκευή 2 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 4 Ιουνίου.

Η 5η έκδοση του Φεστιβάλ, που διοργανώνουν οι διαφημιστικές εταιρίες Allin Events & Chillin Events, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και με την υποστήριξη του Δήμου Αγίου Νικολάου, του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου. Μετά από τις στάσεις σε Χανιά και Ηράκλειο η διοργάνωση θα ολοκληρώσει το γευστικό της ταξίδι στο πάρκινγκ στο λιμάνι της πόλης του Αγίου Νικολάου, στην πλευρά του Αγάλματος της Ευρώπης.

Συνολικά 11 επιχειρήσεις εστίασης από όλη την Κρήτη, μεταξύ των οποίων και 3 από τον Άγιο Νικόλαο, θα συμμετέχουν, προσφέροντας επιλογές που θα εκτείνονται από σούσι και μεξικάνικα πιάτα, μέχρι λαχταριστά μπέργκερ.

Οι ώρες λειτουργίας και για τις τρεις ημέρες (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) είναι  από τις 17.00 έως τις 24.00.

Τιμή εισόδου θα είναι στα 6 ευρώ (με μπύρα ή αναψυκτικό), ενώ δωρεάν θα είναι η είσοδος για παιδιά έως 11 ετών και ΑμεΑ. Για ο,τιδήποτε καταναλώσει όποιος/α εισέλθει πληρώνει το αντίστοιχο αντίτιμο.

Μουσική παρέα σε όσους παραβρεθούν θα κρατούν Dj’ s ενώ για τους μικρούς φίλους που θα παραβρεθούν θα υπάρξουν και διάφορα «Food Games».

Υποστηρικτές της εκδήλωσης θα είναι: ALFA Beer, Coca-Cola, NeraKritis, ΣΥΝ. ΚΑSuperMarkets.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΟΡΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα