Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΈτοιμη εντός του Ιουνίου η ψηφιακή εφαρμογή για την αστική συγκοινωνία

Έτοιμη εντός του Ιουνίου η ψηφιακή εφαρμογή για την αστική συγκοινωνία

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Περί τα μέσα του Ιουνίου αναμένεται, όπως λέει στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης, να είναι έτοιμη προς χρήση η ψηφιακή εφαρμογή που θα βοηθά τους δημότες και τους επισκέπτες να «παρακολουθούν» ψηφιακά από το κινητό τους το πού βρίσκεται κάθε στιγμή το αστικό λεωφορείο και πότε θα καταφθάνει, σκανάροντας το QR code (κωδικό) στις ταμπέλες των στάσεων της αστικής συγκοινωνίας, η οποία και λειτουργεί από την 1η Απριλίου στην πόλη.

Ο σχεδιασμός της, σύμφωνα με τον κ. Αλεξάκη, γίνεται από το Τμήμα Πληροφορικής, στα πλαίσια του ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου, και περιλαμβάνεται ουσιαστικά στο πλαίσιο της «Εφαρμογής του Δημότη», η οποία θα είναι έτοιμη, όπως τονίζει, τον επόμενο μήνα. Στην εφαρμογή αυτή θα ενέχεται η πληροφορία για τη βελτίωση της ενημέρωσης για τα δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας.

Η εν λόγω «Εφαρμογή του Δημότη» θα παρέχει επίσης τη δυνατότητα στον επισκέπτη να μεταφέρεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίου Νικολάου και να εξυπηρετείται από τις ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου.

«Μέχρι τα μέσα Ιουνίου υπολογίζουμε ότι η εφαρμογή θα έχει ανέβει στο PlayStore», ανέφερε σχετικά ο κ. Αλεξάκης.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα