Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΕνημερωτική με χρήσιμα θέματα η ολομέλεια Μάϊου του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων...

Ενημερωτική με χρήσιμα θέματα η ολομέλεια Μάϊου του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων στον Άγιο Νικόλαο

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Την Τρίτη 30 Μαϊου και ώρα 16:00, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε με επιτυχία, υβριδικά, την Ολομέλεια μηνός Μαΐου, στο ξενοδοχείο «WYNDHAM GRAND CRETE MIRABELLO BAY» στον Άγιο Νικόλαο.

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σφακιανάκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη, τους ομιλητές για την παρουσία τους.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στην Ολομέλεια:

– Ο κ. Γιάννης Κουντούρης, παρουσίασε την εταιρεία UP HELLAS, μέλος του Γαλλικού πολυεθνικού ομίλου Up Group, σχεδιάζει και υλοποιεί digital-first αφορολόγητα εταιρικά προνόμια (κάρτες σίτισης, Δώρα, fitness, Τουρισμός), που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους και παράλληλα να μειώσουν το κόστος.
– Η κ. Πέπη Μπιρλιράκη Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Εθελοντισμού και Επιχειρηματικότητας Ρεθύμνου παρευρέθηκε στην εκδήλωση για ένα σύντομο χαιρετισμό και έκανε ενημέρωση για το τριήμερο δράσεων με την ονομασία «Ημέρες Ποδηλάτου Ρεθύμνου 2023», που διοργανώνει για 2η χρονιά φέτος ο Δήμος Ρεθύμνης, 1 – 3 Ιουνίου 2023.

– Ακολούθησε η παρουσίαση από τον κ. Δημήτριο Καλαϊτζιδάκη με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις (νομοθετικές και καλές πρακτικές) σχετικά με την παράθεση ελαιόλαδου στα ξενοδοχεία και εστίαση.

– Στη συνέχεια η κ. Βανέσα Σημαντηράκη, Διευθύντρια της ΑΣΤΕΚ Αγίου Νικολάου και ο κ. Γιάννης Τζάβλας, Διευθυντής των ΙΕΚ Αγίου Νικολάου αφού ευχαρίστησαν για την πρόσκληση μίλησαν για τα σοβαρά προβλήματα των τουριστικών σχολών που δεν έχουν λυθεί και τις δύσκολες συνθήκες εργασίας.

– Ο κ. Γιάννης Σπυριδάκης, πρόεδρος ΕΟΣ Λασιθίου, ενημέρωσε ότι ανατέθηκε φέτος από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης στον Ελληνικό ορειβατικό Σύλλογο Λασιθίου που εδρεύει στον Άγιο Γεώργιο Οροπεδίου Λασιθίου η διοργάνωση της 81ης Πανελλήνιας Ορειβατικής Συγκέντρωσης στο ορειβατικό Καταφύγιο του συλλόγου στο Λιμνάκαρο στην Δίκτη στις 22-23 Ιουλίου . Τόνισε ότι η Πανελλήνια αυτή γιορτή θα προσελκύσει πλήθος ορειβατών από όλη την Ελλάδα και θα προβάλλει τις άγνωστες φυσικές ομορφιές της ενδοχώρας του νησιού μας, αναδεικνύοντας το τουριστικό προϊόν του τόπου μας. Καθώς όμως ο Σύλλογος δεν έχει πόρους για να ανταπεξέλθει στα έξοδα της διοργάνωσης αιτούνται την όποια οικονομική βοήθεια ώστε να φέρουν σε πέρας και με επιτυχία αυτή την μεγάλη διοργάνωση.

– Έπειτα, ο κ. Turhan Celik, General Manager του γραφείου Anex Τour Greece, ενημέρωσε για τις εξελίξεις της τουριστικής σεζόν 2023 και την χαρακτήρισε μια καλή σεζόν.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για διάφορα επίκαιρα θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος και την εξέλιξη της σεζόν που όπως αναφέρθηκε από αρκετά μέλη, την συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε παρατηρείται μια πτώση στην ροή των κρατήσεων και θέτει όλους σε κατάσταση ετοιμότητας.

Τέλος, το Δ.Σ. του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων δια μέσω του προέδρου του Γεώργιου Σφακιανάκη, ευχαρίστησε την Zeus International για την άριστη φιλοξενία.

Τα μέλη του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους πολυτελείς ανακαινισμένους χώρους του εμβληματικού ξενοδοχείου και να απολαύσουν την θαυμάσια θέα και ατμόσφαιρα που προσφέρει απλόχερα ο κοσμοπολίτικος κόλπος του Μιραμπέλλου. Η βραδιά έκλεισε με ένα θαυμάσιο δείπνο στο εξαιρετικό a la carte Εστιατόριο Ελιά.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος Γ. Σφακιανάκης

Ο Γεν. Γραμματέας Μιχ. Γάσπαρης

 

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα