Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΚριτσά: Παρών και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις χαρές του γιατρού Μαν....

Κριτσά: Παρών και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις χαρές του γιατρού Μαν. Κλώντζα!

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Εκατοντάδες άνθρωποι απ’ όλη την Κρήτη βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου της Κριτσάς, στη γαμήλια δεξίωση της Κατιάννας Κλώντζα, κόρης του ορθοπεδικού και υποψηφίου βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις τελευταίες εθνικές εκλογές Μανόλη Κλώντζα, και του Γιώργου Κεφαλούκου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους υπήρξαν και αρκετές… υψηλές παρουσίες καθώς το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον κ. Μαν. Κλώντζα και τον τίμησε ερχόμενος στο γάμο της κόρης του.

Παρών ήταν και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, που επίσης συνδέεται με δεσμούς άρρηκτης φιλίας με τον γιατρό.

Στο τραπέζι του Ν. Ανδρουλάκη μάλιστα το «πράσινο χρώμα» ήταν ακόμη πιο έντονο, καθότι δίπλα του κάθονταν η βουλευτής Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κατερίνα Σπυριδάκη, ο υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εκλογές, πρώην Δήμαρχος Σητείας, Νίκος Κουρουπάκης, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Λασιθίου και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιάννης Σμυρνάκης και άλλα τοπικά στελέχη του κόμματος από το Λασίθι.

Ν.Σ.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα