Συνάντηση Διασύνδεσης του Κέντρου Ημέρας Παιδιών & Εφήβων με σοβαρά ψυχιατρικά και ψυχοκοινωνικά προβλήματα Π.Ε. Λασιθίου με το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σητείας
Ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ για το σχέδιο νόμου περί αναμόρφωσης του πειθαρχικού δικαίου των δημοσίων υπαλλήλων
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com

Έργα 7 εκατ. ευρώ για τη συντήρηση και αναβάθμιση υποδομών σε έξι Πανεπιστήμια
Περίληψη Διακήρυξης Φανερού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την Εκμίσθωση Οικοπέδου εντός του Οικισμού Κεντρίου Ιεράπετρας
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ιστορικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μαγκασάς Σητείας
Σοκ στα Χανιά με τον θάνατο 13χρονου κοριτσιού!
ΕΣΠΑ

Οι ΗΠΑ «βλέπουν ενδείξεις» πως Ουκρανοί εκτοπίζονται παρά τη θέλησή τους στη Ρωσία

Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου Τζον Κέρμπι δήλωσε χθες Δευτέρα ότι οι ΗΠΑ «βλέπουν ενδείξεις» πως Ουκρανοί μεταφέρονται παρά τη θέλησή τους στη Ρωσία.

«Βεβαίως έχουμε δει ενδείξεις ότι Ουκρανοί μεταφέρονται στη Ρωσία, δεν μπορώ να πω πόσοι είναι οι καταυλισμοί ή πώς μοιάζουν», είπε ο κ. Κέρμπι κατά την τακτική ενημέρωση διαπιστευμένων συντακτών στο αμερικανικό υπουργείο Άμυνας.

«Όμως έχουμε ενδείξεις πως Ουκρανοί εκτοπίζονται παρά τη θέλησή τους στη Ρωσία», επέμεινε, αποκαλώντας το γεγονός αυτό «εξωφρενικό», αντίθετο με τη συμπεριφορά «υπεύθυνης δύναμης».

«Δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ για να δεις αποδείξεις της ρωσικής βαρβαρότητας», συνέχισε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου. «Κάθε φορά που νομίζεις ότι (οι Ρώσοι) δεν μπορούν να πέσουν πιο χαμηλά, σου αποδεικνύουν πως κάνεις λάθος», υπερθεμάτισε.

Την Κυριακή, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι περίπου 1,16 εκατ. Ουκρανοί έχουν μεταφερθεί από την πατρίδα τους στη Ρωσία αφότου άρχισε η ρωσική στρατιωτική εισβολή στην ουκρανική επικράτεια την 24η Φεβρουαρίου, ανάμεσά τους περίπου 205.000 παιδιά.

Το Κίεβο και η Ουάσινγκτον καταγγέλλουν ότι η Μόσχα εκτοπίζει παρά τη θέλησή τους πολίτες της Ουκρανίας και δεν τους επιτρέπει να επιστρέψουν στα εδάφη που ελέγχει η ουκρανική κυβέρνηση. Η Ρωσία το αρνείται, αντιτείνει ότι σκοπός των μετακινήσεων αμάχων είναι να σωθούν από τις εχθροπραξίες, κυρίως στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-dpa

Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist