Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς ο ΑΟΑΝ στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αλμυρό, με τον οποίο έμεινε στο 1-1 στο στάδιο του Αγίου Νικολάου για την 23η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΑΝ που παρατάχθηκε με αρκετά προβλήματα απουσιών, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία, χωρίς όμως τη μεγάλη ευκαιρία και τον Γιαγκίοζη όποτε χρειάστηκε να αντιδρά θετικά.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Αντώνη Ανδρουλάκη μπήκαν πιο δυνατά και οι προσπάθειες τους σχετικά γρήγορα έφεραν αποτέλεσμα. Στο 62’ ο Νοκάι κέρδισε πέναλτι και ο Μηνάς που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η χαρά τους όμως εν κράτησε πολύ, καθώς πέντε λεπτά μετά (70’) από σουτ του Πιερτζιακόμι που κόντραρε και σταμάτησε στο δοκάρι, ο Κατσικοκέρης από κοντά με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1.
Στο τελευταίο εικοσάλεπτο δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας.
AOAN (ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ): Γιαγκιόζης, Πιθαρούλης, Πλουσής, Κίτος (16’ λ.τ. Ζέλιος), Χύσι, Αλεξάκης, Φουκαράκης, Μελισσόπουλος, Νοκάι (90’ Κουτούζος), Μηνάς, Λίτσκας (80’ Μαρκάκης).
ΑΛΜΥΡΟΣ (ΜΑΝΟΛΗΣ ΣΟΥΤΖΗΣ): Χανιωτάκης, Ξενοκτιστάκης, Θεοδωράκης, Αγαπάκης, Πατινιώτης, Μπάσιτς (87’ Βουιδάσκης), Αμαραντίδης (57’ Φυτόπουλος), Κατσικοκέρης (87’ Μπάνβο), Φραγκουλάκης, Νγκουέμ, Πιερτζιακόμι.