Με νίκη στον μικρό τελικό ολοκλήρωσε την προσπάθεια του στην τελική φάση της Εθνικής κατηγορίας πόλο των Ανδρών ο ΝΟΑΝ, επικρατώντας της Νίκης Βόλου με σκορ 15-9 και ανεβαίνοντας έτσι στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κερδίζοντας οι παίκτες της ομάδας του Αγίου Νικολάου το χάλκινο μετάλλιο παράλληλα με το εισιτήριο της ανόδου στην Α2, το οποίο επίσης είχε εξασφαλίσει και η θεσσαλική ομάδα.
Οι παίκτες του Γιώργου Κερούλη ήταν ανώτεροι και με γκολ των Παπαδόγκωνας 4, Καρούντζος 3, Μπατάκης 2, Βασιλάκης 2, Αμπατζίδης 1, Μαν.Γρ.Καμπανός 1, Φαζός 1, Τσαγκαράκης 1, έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση.
ΝΟΑΝ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΡΟΥΛΗΣ): Ασκοξυλάκης, Αμπατζίδης 1, Μαν.Γρ.Καμπανός 1, Μπατάκης 2, Βασιλάκης 2, Φαζός 1, Παπαδόγκωνας 4, Καρούντζος 3, Τσαγκαράκης 1, Μαν.Μ.Καμπανός , Παπαδάκης, Νικολακόπουλος, Σταυρακάκης, Φιρφιρής.