Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΛ. Ραφαϊλάκης: «Απόλυτη παράνοια ο χειρισμός της υπόθεσης»

Λ. Ραφαϊλάκης: «Απόλυτη παράνοια ο χειρισμός της υπόθεσης»

Από

Ημερομηνία

Συσπείρωση των δημοτικών παρατάξεων και των μελών του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΝ γύρω από τους δύο – νυν και πρώην – προέδρους του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου, για την προσωπική, εξαιρετικά δυσχερή θέση, στην οποία έχουν περιέλθει, μετά τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών τους, εξαιτίας της βεβαίωσης ΕΝΦΙΑ 1.024.000 ευρώ που καταλογίστηκε, αναδρομικά, εις βάρος του ΠΑΟΔΑΝ για το Στάδιο και το Κολυμβητήριο Αγίου Νικολάου, επιβεβαιώθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΝ.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Νίκου Τραντά στην ΑΝΑΤΟΛΗ στη συνεδρίαση παρέστησαν, ο Δήμαρχος Αντ. Ζερβός, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Κοκκίνης και ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Γιάννης Ανδριώτης.

Πικρία και θυμό, εξέφρασε στη σύντομη τοποθέτησή του ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Λευτέρης Ραφαϊλάκης, χαρακτηρίζοντας ως «απόλυτη παράνοια» το χειρισμό και την εξέλιξη της υπόθεσης αυτής από πλευράς της πολιτείας και των φορολογικών Υπηρεσιών της, αντιμετωπίζοντας δύο πρόσωπα που δουλεύουν σκληρά προσφέροντας έργο στον Πολιτισμό και στον Αθλητισμό του τόπου,  σαν «κοινούς εγκληματίες».

Θυμό εξέφρασε και έναντι του δημάρχου, ο οποίος όπως είπε παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις του ότι το ζήτημα θα λυνόταν στην πορεία εξέλιξής του, διαψεύστηκε και επιπλέον ότι επί μια βδομάδα τώρα που γνωστοποιήθηκε η κατάληξή του, δεν επικοινώνησε καθόλου μαζί του…

 

Δείτε επίσης: Πρέπει να βρεθεί λύση για το πρόβλημα του ΠΑΟΔΑΝ – αναλυτικά το χρονικό της υπόθεσης

 

Πρόσφατα άρθρα