Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΚανονικά η πορεία διαμαρτυρίας για το στεγαστικό πρόβλημα του 3ου Γυμνασίου -...

Κανονικά η πορεία διαμαρτυρίας για το στεγαστικό πρόβλημα του 3ου Γυμνασίου – Τοποθετήθηκαν απροειδοποίητα οι τρεις αίθουσες

Από

Ημερομηνία

Η πορεία διαμαρτυρίας για το στεγαστικό πρόβλημα του 3ου Γυμνασίου θα πραγματοποιηθεί, από το σχολείο προς το Δημαρχείο Αγίου Νικολάου, όπως είχε προγραμματιστεί, σήμερα στις 13.15, τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νικ. Δεμέτζος, μιλώντας πριν λίγο στην ΑΝΑΤΟΛΗ.

Το ότι ο Δήμος μετέφερε σήμερα νωρίς το πρωί, απροειδοποίητα… προς έκπληξη όλων, και εναπόθεσε τις τρεις αίθουσες έξω από το σχολικό κτίριο του 3ου Γυμνασίου, δε σημαίνει ότι λύνεται και το στεγαστικό πρόβλημα των μαθητών του σχολείου. Οι αίθουσες όφειλε ο Δήμος να τις έχει τοποθετήσει από τις 12 Σεπτεμβρίου, λειτουργικές και έτοιμες να υποδεχτούν τους μαθητές με το άνοιγμα του σχολείου και όχι να ταλαιπωρούνται ως σήμερα προσπαθώντας να κάνουν μάθημα κάτω από απαράδεκτες συνθήκες, τόνισε ο κ. Δεμέτζος.

Εξ άλλου, θα χρειαστεί οι αίθουσες αυτές να γίνουν και λειτουργικές οπότε δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα μπορούν να γίνουν μέσα μαθήματα, συμπλήρωσε.

Η διαμαρτυρία γονέων και μαθητών θα γίνει, τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, γιατί μετά από 2 χρόνια το πρόβλημα θα προκύψει και πάλι, γιατί το πρόβλημα της σχολικής στέγης παραμένει οξύ και προκύπτει διαρκώς, με τους υπεύθυνους να το αντιμετωπίζουν επιλέγοντας εμβαλωματικές λύσεις.

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

Πρόσφατα άρθρα