Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΔιασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Παίδων «Αγία Σοφία» το 10χρονο παιδί απο τον...

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Παίδων «Αγία Σοφία» το 10χρονο παιδί απο τον Κρουστα

Από

Ημερομηνία

Στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα νοσηλεύεται το 10χρονο που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά το Σάββατο, έπειτα από ανάφλεξη σόμπας.

Το αγοράκι υπέστη σοβαρά εγκαύματα τρίτου βαθμού στο πρόσωπο και στο σώμα μετά την ανάφλεξη σόμπας στο σπίτι της οικογένειάς του, στον Κρούστα.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν επιχείρησε να ανάψει τη σόμπα πετρελαίου στο σπίτι τους και σύμφωνα με πληροφορίες χρησιμοποίησε βενζίνη αντί για πετρέλαιο, με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε από τους γονείς -οι οποίοι επίσης τραυματίσθηκαν ελαφρά- στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, με τους γιατρούς να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες και να το διασωληνώνουν, μεταφέροντας το στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Μετά την εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στο Νοσοκομείο Αγίας Σοφίας στην Αθήνα.

Χθες το απόγευμα το 10χρονο αγόρι διακομίστηκε με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αθήνα, όπου και μεταφέρθηκε στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων.

Πρόσφατα άρθρα