Μετά την ήττα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Νεάπολης που έφερε τον ΑΟΑΝ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ο πρόεδρος της ομάδας του Αγίου Νικολάου Μάνος Μακράκης, τοποθετήθηκε δημόσια για την εξέλιξη αυτή, λέγοντας:
«Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο όσο και αν θες, όσο και αν προσπαθείς, όσο χρόνο και χρήμα και αν ξοδέψεις η επιτυχία με την αποτυχία είναι πολύ κοντά και κρίνονται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες που πολλές φορές δεν περνάνε δυστυχώς από το χέρι σου!
Ο ΑΟΑΝ χθες ήταν πολύ κατώτερος των προσδοκιών τον δικών μου, της υπόλοιπης διοίκησης αλλά και του υπέροχου κόσμου του που έκανε αυτή τεράστια εκστρατεία και τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας γι αυτό και του ζητάμε μια ειλικρινή συγνώμη που τον πληγώσαμε.
Όμως η ομάδα αυτή είναι ΜΕΓΑΛΗ και με τεράστια ιστορία αλλά και ένα λαμπρό μέλλον που πηγάζει από την ανάπτυξη της ακαδημίας μας και των ομάδων υποδομής.
Μια μάχη χάθηκε αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται μέχρι να εξαντληθεί και η τελευταία ελπίδα να φύγει η ομάδα από ένα πρωτάθλημα που δεν έχει καμία θέση.
Οι ευθύνες πολλές αλλά στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και να είστε σίγουροι ότι όσο μας αφορά θα τις αναλάβουμε όπως αναλάβαμε τη μεγαλύτερη ευθύνη να πάρουμε την ομάδα από το χείλος του γκρεμού και να παλεύουμε με τα σωστά και τα λαθοι μας καθημερινά σχεδόν 2 χρόνια για έναν καλύτερο ΑΟΑΝ για έναν ΑΟΑΝ αξιοπρεπή, φερέγγυο και αξιόπιστο που σέβεται το κάθε αθλητή του ανεξαρτήτως ηλικίας, που σέβεται την κοινωνία και τους ανθρώπους που τον στηρίζουν, που δουλεύει για τον παρόν αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί τις συνθήκες και τις υποδομές για ένα καλύτερο μέλλον.
Εγώ όπως και όλο το ΔΣ θα παλεύουμε και θα αγωνιζόμαστε μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας μας για το καλό της μεγάλης μας αγάπης του ΑΟΑΝ!
Η προσπάθεια συνεχίζεται μέχρι τέλους με δέσμευση ότι ανεξαρτήτως αγωνιστικού αποτελέσματος το σωματείο θα είναι οικονομικά καθαρό και στο καλύτερο σημείο οργάνωσης της ιστορίας του με εγκαταστάσεις, εξοπλισμό που αποτελούν εφόδια για τα επόμενα χρόνια».







































































































