Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΜαθητής καταγγέλλει περιστατικό με το αστικό λεωφορείο στον Αγ. Νικόλαο

Μαθητής καταγγέλλει περιστατικό με το αστικό λεωφορείο στον Αγ. Νικόλαο

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Σήμερα 26/05 ενώ μιλάτε για δεύτερη γραμμή αστικού λεωφορείου το ίδιο το ΚΤΕΛ και οι οδηγοί των λεωφορείων δεν σταματούν στην στάση από έξω από τα Λύκεια Αγίου Νικολάου, μια στάση ίσως η πιο εξυπηρετική αφού διευκολύνει τους μαθητές για την μετακίνησή τους κοντά στις οικίες τους.

Θέλω να αναφερθώ σε ενα περιστατικό που συνέβη σήμερα και είχε θύματα πολλούς μαθητές που τελικά αναγκάστηκαν να περπατήσουν για την επιστροφή στα σπίτια ενώ υπάρχει η δυνατότητα του αστικού λεωφορείου. Αν δεν κάνω λάθος για αυτό τον σκοπό μπήκαν σε λειτουργία για να εξυπηρετούν τις ανάγκες του κόσμου.

Λοιπόν, για να μην γίνω φλύαρος, σήμερα ενώ υπήρχε χώρος στο εσωτερικό του αστικού και ενώ ο οδηγός μας είδε ότι περιμέναμε ακριβώς στην στάση από έξω από τα Γενικά Λύκεια μας κούνησε με ύφος το χέρι του και συνέχισε κανονικά τον δρόμο του αφήνοντας πίσω περίπου 10 παιδιά που περίμεναν με υπομονή πότε θα περάσει το αστικό ώστε να γυρίσουν στα σπίτια τους.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στο γεγονός ότι συναντήσαμε αργότερα κάτι παιδιά Γ’ Λυκείου τα οποία μας είπαν ότι πήραν το αστικό από την πλατεία με προορισμό την στάση στα Γενικά Λύκεια, αλλά ο οδηγός τους ανέφερε ότι πρέπει να κατέβουν στην προηγούμενη στάση γιατί δεν θα σταματούσε στην στάση στα Γενικά Λύκεια για να μην μπουν τα παιδιά.

Και σας ρωτάω λοιπόν, αυτή την πόλη θέλουμε, που ακόμα μια φορά εμένα, έναν μαθητή με απογοητεύει; 1 βήμα κάνουμε μπροστά 10 πάμε πίσω.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΜΑΘΗΤΗΣ Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα