Με ένα ακόμη καινούριο μηχάνημα εξοπλίζεται το Νοσοκομείο Σητείας. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη χειρουργική τράπεζα για τις ανάγκες της Χειρουργικής κλινικής αξίας 60.000 ευρώ.
Μετά την αντικατάσταση της ορθοπεδικής χειρουργικής τράπεζας, πριν από ένα μήνα αξίας 80.000 ευρώ, σήμερα αντικαταστήσαμε και την δεύτερη πεπαλαιωμένη (30 ετών) χειρουργική τράπεζα.
Η αντικατάστασή της θα διευκολύνει το έργο των Ιατρών, θα αυξήσει την ασφάλεια των χειρουργικών πράξεων και θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση και στην παροχή αποτελεσματικότερης ιατρικής φροντίδας.
Η Διοίκηση, οι Υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι της ΑΟΜ Σητείας, αναγνωρίζοντας τη σημασία και το ρόλο της ΜονάδαςΥγείας της πόλης μας, αξιοποιούν κάθε διαθέσιμο πόρο, υλοποιώντας έργα, με γνώμονα την επιτέλεση του σκοπού του, που δεν είναι άλλος από την προστασία και τη βελτίωση των συνθηκών υγείας των συμπολιτών μας.
Οραματιζόμαστε και χτίζουμε σε στέρεες βάσεις το νοσοκομείο που αξίζει σε κάθε Σητειακό πολίτη.
Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια
Μαρία Δαρατσιανού






































































































