Την παραχώρηση των δημοτικών τουαλετών της οδού Φιλελλήνων από το Δήμο Αγίου Νικολάου στην Δ.Α.Ε.Α.Ν., ενέκρινε χθες το Δ.Σ. της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας.
Από 1η Απριλίου οι δημοτικές τουαλέτες είναι έτοιμες αλλά δεν κατέστη δυνατή η λειτουργία τους γιατί δεν υπήρχε το αναγκαίο προσωπικό, εξήγησε το μέλος του Δ.Σ. και αντιδήμαρχος κ. Νίκος Καμινογιαννάκης.
Η ανάληψη της συντήρησης και λειτουργίας των δημοτικών τουαλετών από τη Δ.Α.Ε.Α.Ν. αποσκοπεί στην πιο ευέλικτη και τακτική λειτουργία τους, που όπως επεσήμανε και ο κ. Μαν. Πεπόνης, αποτελεί και μια προσφορά στην πόλη, δεδομένου ότι η ύπαρξη δημοσίων τουαλετών εξυπηρετεί τόσο τους μόνιμους κατοίκους όσο και τους ξένους επισκέπτες.
Ο Δήμος προσέλαβε δύο εργαζόμενους μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ 55-67 για να απασχοληθούν ο ένας στις τουαλέτες του λιμανιού (που ήδη λειτουργούν) και ο άλλος στις τουαλέτες της οδού Φιλελλήνων.
Τις επόμενες ημέρες ανακοίνωσε ο κ. Καμινογιαννάκης ότι θα λειτουργήσουν οι τουαλέτες κάτω από το 1ο Γυμνάσιο.
Σκοπός είναι μέσα στο καλοκαίρι να λειτουργούν και οι τρεις δημόσιες τουαλέτες στην πόλη του Αγίου Νικολάου, αναφέρθηκε χθες.
Ν.Τ.

































































































