Αναβλήθηκε, για δεύτερη φορά, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στα Χανιά η δίκη σε δεύτερο βαθμό σε βάρος 60χρονου ιδιοκτήτη φροντιστηρίου στα Χανιά. Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 60χρονο είναι κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων κοριτσιών που συμπλήρωσαν τα 14 όχι όμως όχι όμως τα 18. Επίσης προσβολή της αιδούς ανηλίκων από ενήλικο κατά συρροή και εξακολούθηση.
Υπενθυμίζεται ότι, ο 60χρονος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια φυλάκιση το 2020 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος 5 ανήλικων κοριτσιών (κακουργήματα) και πλημμεληματικές πράξεις σε βάρος άλλων δύο κοριτσιών.
Ο κατηγορούμενος και πρωτόδικα καταδικαστείς σε 20 χρόνια φυλάκιση κατέθεσε έγγραφο με το οποίο ζητούσε την αναβολή για λόγους υγείας. (ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ)




































































































