Δεύτερο “επεισόδιο” απόψε για τις «χαρούμενες βραδιές» – «Happy Nights» στο κέντρο της πόλης που ξεκίνησε ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου την περασμένη Παρασκευή. Πρόκειται για εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή από τις 6.00 το απόγευμα και περιλαμβάνουν μουσική και χορούς, επιδείξεις μόδας και ειδικές προσφορές των καταστημάτων.
Λόγω της διεξαγωγής του εκδηλώσεων απόψε και κατά τις ώρες 18.00 έως και 22.00 θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
- Η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Κοντογιάννη (από την συμβολή των οδών Κοντογιάννη με Δημοκρατίας έως την συμβολή των οδών Κοντογιάννη με Ρούσου Καπετανάκη) και στην οδό Χειμμάρας.
- Τα οχήματα που θα κινούνται από την Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου προς την οδό Μεραρχίας θα συνεχίζουν προς την οδό Δημοκρατίας.





























































































