Ο ΑΟΑΝ… θέλησε να κλείσει στόματα κόντρα στον Απόλλων Παραλιμνίου σε ένα διάστημα που ένιωσε να αμφισβητείται και είχαμε αναφερθεί.
Δεν ξέρετε πόσο ανάγκη είχαν από ένα τέτοιο παιχνίδι οι «κυανόλευκοι». Νιώθοντας μετά από καιρό να …αμφισβητούνται λίγο, οι παίκτες του Μανόλη Σκύβαλου ήταν εξαιρετικοί. Οι Αγιονικολιώτες έκαναν μια σπουδαία εμφάνιση και έδειξαν πως παραμένουν μια από τις κορυφαίες ομάδες της Γ’ εθνικής. Παράλληλα, με το αποτέλεσμα που πήραν (2-2), όχι μόνο κρατήθηκαν ολοζώντανοι στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά έχουν αυτοί τον πρώτο λόγο πλέον στην αναμέτρηση στη δική τους έδρα το στάδιο του Αγίου Νικολάου, να πάρουν το πολυπόθητο «εισιτήριο».
Πλέον, οι «κυανόλευκοι» θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο ένα πρόγραμμα «φωτιά» με συνεχόμενες αναμετρήσεις σε Γ’ εθνική και κύπελλο και έχουν μπροστά τους τώρα το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αγία Παρασκευή εντός έδρας.
Οι μηχανές πρέπει να παραμείνουν στο φουλ μια εβδομάδα ακόμη μέχρι και την εκτός έδρας αποστολή στην δύσκολη έδρα του Άρη Πετρούπολης, ώστε να αποχαιρετήσει με τον ιδανικότερο τρόπο το 2022 ο ΑΟΑΝ. Μιας χρονιάς που σήμανε την ολική επαναφορά των «κυανόλευκων» στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω της πορείας τους στη Γ’ εθνική, αλλά ιδιαίτερα στο κύπελλο Ελλάδας, με την ευχή το 2023 να είναι ακόμη ομορφότερο.


































































































