Έπειτα από μερικές εβδομάδες προπονήσεων στην έναρξη της νέας χρονιάς, ο Ποδηλατικός Όμιλος Αγίου Νικολάου την Κυριακή διοργανώνει τον πρώτο του αγώνα ο οποίος είναι ενδοσυλλογικός για τους μικρούς αθλητές-τριες του, προκειμένου να διαπιστωθεί η πρόοδος και η βελτίωση τους και το επίπεδο το οποίο έχουν φτάσει. Το ραντεβού έχει δοθεί στις 17.00 στον τόπο όπου φιλοξενούνται οι δραστηριότητές τους, το λόφο του Αγίου Χαραλάμπου, σε μια μικρή παρουσίαση τόσο του χώρου, όσο και των ικανοτήτων των μικρών ποδηλατών οι οποίοι θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες.

Σε σχετική ανακοίνωση το σωματείο αναφέρει «ήδη κλείσαμε μερικούς μήνες προπονήσεων! Άλλα παιδιά είναι από την αρχή μαζί μας, άλλα ήρθαν στην πορεία και συνεχώς έχουμε καινούργιες αφίξεις! Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε και να μετρήσουμε και να αξιολογήσουμε μεταξύ μας τις δυνάμεις μας!
Την Κυριακή 17/9 στις 17:00 καλούμε τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας, να έρθουν στο λόφο του Αγίου Χαραλάμπου να γνωρίσουν την περιοχή που κάνουμε τις προπονήσεις μας και ταυτόχρονα να θαυμάσουν τα παιδιά τους σε ένα αγώνα επίδειξης και προόδου!
Τέτοιου είδους αγώνες θα κάνουμε σε όλη την περίοδο των προπονήσεων και ανάλογα με την επίδοση μας θα αξιολογήσουμε το επίπεδο μας!
Ο αγώνας θα έχει τρεις κατηγορίες: Παιδιά Δημοτικού, Παιδιά από 1η Γυμνασίου και πάνω, Κορίτσια όλων των ηλικιών.
Σε κάθε αγώνα θα γίνει απονομή μεταλλίων στους τρεις πρώτους της κάθε κατηγορίας. Σας περιμένουμε σε αυτή την νέα σειρά αγώνων και γνωριμίας!».