ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΣτο λιμάνι Σητείας το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού η φρεγάτα ΥΔΡΑ

Στο λιμάνι Σητείας το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού η φρεγάτα ΥΔΡΑ

Από

Ημερομηνία

Στο λιμένα της Σητείας κατέπλευσε σήμερα νωρίς το πρωί το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού η φρεγάτα  ΥΔΡΑ, η ναυαρχίδα του Στόλου. Το πολεμικό πλοίο βρίσκεται στο λιμάνι της Σητείας στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων με τίτλο «ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ» του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού που στόχο έχει τον κατάπλου των μονάδων του στόλου στα νησιά ώστε να δει και να γνωρίσει ο κόσμος τον στόλο του.

Το πλοίο ήταν ανοικτό προς το κοινό σήμερα μέχρι τις 8 το βράδυ και θα είναι αύριο από τις 11 το πρωί έως τις 8 το  βράδυ.

Είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη Σητεία η φρεγάτα ΥΔΡΑ και πρώτη φορά που έρχεται φρεγάτα «ΜΕΚΟ» του Πολεμικού Ναυτικού.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε σε τούτη την πανέμορφη γωνιά της Ελλάδας» ανέφερε ο Κυβερνήτης της φρεγάτας κ. Σταύρος Πολυδώρου, ο οποίος δεν έκρυψε την συγκίνηση του δεδομένου ότι και ο ίδιος κατάγεται από την Σητεία. «Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει, να μας δει, να αγκαλιάσει το καράβι, να νιώσει την χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ και να μας δώσει κουράγιο να συνεχίσουμε την αποστολή μας».

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πρόσφατα άρθρα