Τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Γουλιδάκη επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο γραφείο του ο εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού έργου της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής Σπύρος Καρανικόλας, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί σήμερα στο νομό.

Συνοδευόμενος από στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος από Άγιο Νικόλαο και Ιεράπετρα, ο κ. Καρανικόλας ενημερώθηκε εκτενώς από τον κ. Γουλιδάκη για όλα τα σημαντικά αναπτυξιακής και όχι μόνο φύσεως ζητήματα που απασχολούν το Λασίθι – αλλά και την Κρήτη εν συνόλω.

Μάλιστα, την ώρα που κατέφθασε ο κ. Καρανικόλας στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου βρισκόταν και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, στο πλαίσιο των υπογραφών που έβαλε για δύο σημαντικά έργα του περιφερειακού σχεδιασμού διαχείρισης στερεών και υγρών αποβλήτων στο Λασίθι, σε Μακρύ Γιαλό και Παλαίκαστρο.  

Οι δυο τους είχαν θερμή χειραψία ενώ συνομίλησαν και για αρκετή ώρα, σε πολύ καλό κλίμα, για πολιτικού και γενικού περιεχομένου και ενδιαφέροντος ζητήματα, παρόντων του κ. Γουλιδάκη και των Περιφερειακών Συμβούλων Λασιθίου Μαρίας Χανιωτάκη-Μυλωνάκη, Γιάννη Ανδρουλάκη και του εντεταλμένου περι. συμβούλου για θέματα πρωτογενή τομέα Γιώργου Τσιφετάκη.

Μετά το τέλος της συνάντησης με τον κ. Γουλιδάκη ο κ. Καρανικόλας αναχώρησε για την Ιεράπετρα, όπου αυτή την ώρα θα συναντηθεί στο Δημαρχείο με τοπικούς φορείς.

Εν συνεχεία, θα παραβρεθεί στην κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΚΙΝ.ΑΛ. στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Σητειας.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ