ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΣε μέτρια επίπεδα η κίνηση στα καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας στην περιοχή...

Σε μέτρια επίπεδα η κίνηση στα καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας στην περιοχή της Σητείας

Από

Ημερομηνία

 Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας του Δήμου Σητείας Μανόλης Αγγελάκης μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ και τη δημοσιογράφο Μαρίζα Ψαράκη για την εφαρμογή των ισχυόντων και νέων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας απάντησε ότι «ουσιαστικά το νέο καθεστώς και τα μέτρα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, δεν έχουν επιφέρει μεγάλες αλλαγές, στη βάση ότι η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων της περιοχής λειτουργούν με την χρήση των εξωτερικών ανοικτών χώρων τους όπου εφαρμόζονται τα μέχρι τώρα ισχύοντα μέτρα.

Οι αλλαγές αφορούν τα κέντρα διασκέδασης όπου ζητείται μεταξύ άλλων πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Είναι θέμα, διότι μιλάμε για συναδέλφους οι οποίοι ναι μεν είναι λίγοι στην περιοχή της Σητείας, ωστόσο έχουν τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα να δουλέψουν. Είναι πολύ δύσκολη η διαχείριση της κατάστασης και οφείλει η πολιτεία να στηρίξει και αυτούς τους συναδέλφους».

«Η κίνηση στα καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας στην περιοχή είναι σε μέτρια επίπεδα αυτή την ώρα. Αναμένεται όμως αύξηση όσο προχωρά η καλοκαιρινή περίοδος και αυξάνεται η επισκεψιμότητα κυρίως ετεροδημοτών, αλλά και επισκεπτών. Δεν είναι ακόμα η αναμενόμενη κίνηση, ωστόσο είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε να πιστεύουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα αυξηθεί και θα πάει καλύτερα. Τα καταστήματα της περιοχής μας είναι πανέτοιμα να υποδεχθούν τους επισκέπτες με ασφάλεια και ελπίζουμε ότι και φέτος θα υπάρξει θερμή ανταπόκριση από την πλευρά τους. Ζητούμενο πάντα είναι να κυλήσουν όλα όσο το δυνατόν ήρεμα σε ό,τι αφορά την πανδημία», κατέληξε ο κ. Αγγελάκης.

 

Δείτε επίσης: Οι επαγγελματίες της Σητείας αντιμετώπισαν άμεσα και σωστά την κατάσταση του κορονοϊού

Πρόσφατα άρθρα